http://img2.blogcu.com/images/h/a/y/hayatadairhersey23/karga.jpg
mustafa dostum...
ben pendik bisiklet yolunda giderken sabah saatlerinde bir kargayı öldürdüm hemide kocamandı diğer kargalar bunu görmedi siyah çöp torbasının arkasından fırlayınca ve yerden gidince uçamadı ve tam boynu tekerin altında kaldı 1000 de bir bi olaydı ve oracıkta öldü hayvan acaip içim bi tuhaf oldu sıkıldım o gün 2 gün sonra satılamayan yazlık satıldı iyimi ..bunda bi iş var tabi...
şimdi hasip aga söylemiş.....
malesef bostancı tuzla arasında yapılan bisiklet yolunda gitmek gerekiyor mazallah bi araç sahilde bi bisiklete çarparda adam ölürse sürücü suçlu değil iyimi zırvalık tabi...nedeni bisiklet yolu var niye yoldan gidiyordu o bisikletli derler ya bizim halk alışamaz bisiklete geçmişinde bisiklet olayı yok bu milletin boşuna burda nefes tüketiriz biz hollandada amsterdamda yaşayanlar gibi asla olamayız ,istanbul halkı bisiklete binmez ...
eğer bu istanbulda nüfusun yarısından çoğu bisiklete binseydi bak o vakit ne biçim alt yapılar olacaktı ,talebe göre hareket etmekte belediye 200 kişi için kıllarını kıpırdatmazlar....
not ..
yeşil yol diye bi filim vardı..
gece karganın ruhu rüyama girdi ve dediki beni öldürdün ben 200 sene yaşıyordum o vakit seni 200 yıl yaşamaya mahkum ettim dedi ayvayı yedim şimdi...bütün dostları kaybedeceğim bana acılar kalacak ...şaka şaka..tabi...