Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bisiklet tembel işği mi?????:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

özellikle bu havalarda bisiklete binmek oldukça külfetli bir iş , mevsim kış olduğundan dolayı hava sıcaklığına ve yapılacak güzargaha göre giyiminizi belirlemeniz gerekiyor...
normal bir bisiklet giyimi bu havalarda aşağıdaki gibidir...
alt wind stopper , üst içlik , üst wind stopper,kışlık wind stopper eldiven , bir veya iki çift çorap ,ayakkabı ,ayakkabı kılıfı,kar maskesi ,gözlük , eldiven hele birde hava yağışlı ise bisikletinize ve size daha fazla aksesuar gerekecek ayrıyetten mataranıza ve arka cebinize yiyecek falan almanız gerekiyor....
ortalama bir tur için 100km yapmalısınız bunun yakuşu var inişi var geldiğinizde o kadar giyeceği çıkartmak yıkamak kendinizi ve bisikletinizi yıkamak falan bunlar nasıl tembel işi oluyor bunu anlayamıyorum kapasitemin çok fazla dışında bunu anlayabilmek aşağıda bir foto göreceksiniz yakılan kaloriyi görün 4000kaloriden fazla acaba bir koşuda bukadar kalori yakılabilinirmi 5+saat koştuğunuz oluyormu ve 5 saatlik koşuda bu kaloriler yakılabilirmi????
lütfen teknik veriler üzerine konuşalım...:):):):):):):)

<script src='http://img707.imageshack.us/shareable/?i=grnt0952.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>(link)</noscript>

1. Süleyman
2. Hamdi
3. Levent
4. Gökmen
5. Hasip Çehre
6. Recep
7. Raif

@Hasip Çehre

Alper gelirsen bagajı getirirmisin bu hafta sonu bana lazım olabilir ama sana lazımsa kalsın...

:in: Bu akşam mangal, yoksa koşmaya giderdim zaten.
Akşam erken gelin biraz,8:30 da markette; daha sonrada mangal koyunda olmaya çalışın.
Alışveriş vs.. uzun sürer.
Dönüşümüz 10:45 i bulacaktır.
Gelirken kırık kasa, tahta bulan yol üstünden getirsin 2-3 parça bişey:) ..

@RAİF KORKMAZ

Gel Raif gel, AYPG milli takımına gireceksin daha mangalın yokmuş...
Senide milli edelim o zaman..:D

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
1. Süleyman
2. Hamdi
3. Levent
4. Gökmen
5. Hasip Çehre
6. Recep
7. Raif
8.A.samed(misafir)

Odunları ben getiririm kimse uğraşamasın.
Akşam saat 20:30 da markette buluşuruz.
Adı yazılıpda mazeret bildirmmeden gelmeyecek olan olursa yılın borucularını ilan edeceğiz. Herkeşde bilecek.
Harbi KOMANDO Gökhan iyileşmiştin dün çatalcada wiskileri yudumlarken hava atıyordun,senide bekliyoruz!..

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Hasip Çehre
10 k koştuğunda harcadığın enerji ve aldığın keyif bi yana
100 k pedal ve aldığın keyif bi yana
100 k"ı tercih ederim
daha kolay
daha keyifli

100 k pedallayan 10 k koşamaz
10 k koşan 100 k pedallayabilir
maksadım bisikleti aşağılamak değil

hasibi seviyoruzzzzz

dem sporu şimdi aradım
formalar üretimde imiş
soner bey bugün izinli
başkası cevap verdi
cuma teslim ederiz dedi
(doğrusunu ancak Allah bilir)

saat 20:00 de po da oluruz,:)
20:10 da hareket edersek 20:30 da marketteyiz,inş.:in:
herkes çok sıkı giyinsin,
bisiklet eldivenlerinin içinede ,yünlü,veya polar normal eldivenlerinizi takmayı unutmayın
kulaklarınızı örtecek bişeyleri unutmayın,
zira mangalda beklerken hasta olmak çok kolay.
şimdiden uyarayrum, sonra sakın uyarmadı demeyin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri