Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@GokmenOzyurt
Benimde çok bilgim yok Raifin dediğine göre güzel bir yermiş diğer gruplardanda arkadaşlar geliyormuş Mangal yapılıp dönülecek heralde.Kudret abi ve Nasip daha iyi biliyor bizi aydınlatırlarsa memnun oluruz

Scudo
hmm ondanmı bahsediyordun tamam biliyorum.,
ama yarış ile çakişiyor :(

@GokmenOzyurt
Yarış bir dahaki hafta pazar günü biz 2 gün hatta 1 gün sonraki pazar için plan yapıyoruz

A.Y.P.G Y bir kaç yıldır tanıyorum gurup olarak hala çözemedim tek tek herkesi seviyorum ama gurup olrak pek hoşlanmıyorum nedenide hareketleri bana tuhaf geliyor neyse...

Pazar Kayabaşı yapıyoruz daha önce Levent K ,Haşim gibi gurubun ileri gelenleri vardı iyi eğlenmiştik...
yine geçen seferki gibi bir tur olacak belki havanın erken kararmasındn dolayı spontane gelişmeler olabilir birde gurubun hareket kabiliyetine göre şekillenecek
katılım oldukça yüksek
büyük ihtimal ben sabah Sirkeciye gidip Gurupla birlikte Florya tesislere geleceğim orada tekrar toparlanıp devam edeceğiz kanatimce güzel bir etkinlik olacak...
Not : Valeybol topu olan top getirsin yoksa Sefa yı mı alsak :):):):):):))::):)

Pazar(yarın);
10:00 da floryadan çıkış var.
Halkalıdan katılım için; 10:10 gibi halkalıda olunmalı(floryadan gelenlerle bulmak için). Florya çıkışlılarla yollarda değil, halkalı tren ist. girişindeki yolun başında buluşulunmalı. (Halkalı sonrasını hep karıştırıyorum.)

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
@Levent_K
RAİF o işi organize ederde halakalıdan sonra grubun temposuna ayak uydurabilirmiyiz beni düşündüren o.Kayabaşı rampasından sonra bizi nasılsa yakalarlar diye düşünüyorom.Yinede fark etmez Halkalıda karar veririz. Sabah görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Gurubun temposuna uymaya çalışacağız.
Çok gerilerde de kalmamalıyız.
İşin garibi, ısınmadan yokuşa vuracağız.
Florya çıkşlı olsa , Halkalıya kadar ısınırdık..
O kadarda kötü olmamalıyız Hamdiiiiiiiiiiiiii:) :)

akşamki turdan sonra
sabah 0730da futbol oynadım
pilim bitti
zaten izin de alamam yarın için
size hayırlı turlar

Hasip kardeşim
sevmem diyorsun da sen de AYPGnun bir parçasısın
kendini gruptan gör veya görme

bizler
eskilerin tabiriyle
"zuhurata" tabiyiz (Gerçekleşeceği düşünülmeyen, hesapta olmayan, umulmadık, olağan dışı olgular)
öyle olmasa idi
daha ilk karşılaşmamızda grubu sevemezdim
grup da beni kabul etmezdi

üstelik ortada demokrasi var
"tahakküm" yok (zorbalık etmek. Zorla hükmetmek)
bu sebeple herşey kardeşce gidiyor

vesselam

@Levent_K

Levent abi karışıklık olsmasın grup Florya'da yarım saat ya da en fazla 45 dk bi kahvaltı molası verecek. Halkalı'ya varmamız. 11:15 i bulur sanırım.

arkadaşlar yarın aranızda olamayacağım için çok üzgünüm....
size bol eğlenceler....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri