Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Toplanma saati 1 saat ileriye alınacak şekilde turlara devam edilecektir arkadaşlar.

Bugün tur yapmayız, ama cuma akşamını es geçmeyiz. ;)

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Scudo
arkadaşlar geç olsun güç olmasın diyerekten ramazan ayınızı yürekten tebrik ederim... daha nice güzel ramazanlara inşallah... aman sağlık sorunları olan sıcağa dayanamayan tutmasın orucunu Alperimin dediği gibi at gibi çatlamayalım :))

mesela ben ne fitbas ne pitbas direk otobas durumdayım :) ramazanda benden tur beklemeyin en kısa zamanda görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: pınar kacakkiz
akşama sultanahmet turu yapalımmı ne dersiniz. süleyman abey durum nedir.

21;15 de türkiye-romanya maçı nedeniyle çarşamba turuna ilgi azalmış olabilirrrrrrrrrrr

kırkyılın başı mesai kalmadık,ondada tur yok öylemi.
alacagınız olsun Avrupa Yakası:D

merhaba arkadaşlar kimse mi çıkmıyor ya? askerden geldik bir yıldır paslandık valla çıkan falan varsa bir mesaj atsın parise kadar pedal sallarım (=

çarşamba tur listesi.
sultanahmette çay-kola veya dondurma şenliği ne dersiniz.

merter tekzende saat 9 gibi buluşma

1-süleyman ağa
2-ramazan ağa
3-ayhan ağa
4-gökhan ağa
5-sinan ağa
6-
7-
8-
9-
10-

görüşlerinizi bekliyorum. fitbas durumdayız.

@Selim Leylak

oo selim bey sizleri görmek ne güzel kayıplardasınız aramızda daha sık görmek istiyoruz a.s.u.s daha sık görüşelim her ne kadar sizler pro bizler amatör olsakta. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
moderatör her ne kadar turu iptal ettiysede biz yine 5 kişi olduk turumuz yaptık katılanların ayağına sağlık.

• Beğen
@nighteagle1

Ayaklarınıza sağlık kaçaklar. :)

Genelde iftarın ilk günü tur yapmazdık, o yüzden öyle yazdım Süleyman abi. :cool:

• Beğen
merhaba avrupalı pedalşörler,

cuma günü şenliklerinde görüşmek üzere

kısmet olursa cuma görüşürüz.
aslında bir iftar buluşması olabilir. haftaya filan yapalım bi organize.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri