Dün akşam yine çok güzeldi.
Turcular (19:00 Po çıkışlı Sultanahmette iftar) sahilden Sultanahmete varıp güzelce iftar etmişler.
Bizde (burak, ben, erkut) 22:30 gibi PO da toplaşıp tam Kabataşa doğru çıkalım derken turcular Po'ya damladı.
Onlarla hem hal ettikten sonra tercihlide bulduğumuz iki bisikletçi ile beraber Kabataşa gitmek üzere yola koyulduk.
Rüzgar yine karşıdan ve acımasızca esiyordu.
Ben yenikapıya kadar diğer iki arkadaşın rüzgarına girip içimdeki hız yapma arzusunun peşinde sürüklendim.
Yenikapıya geldiğimizde diğer arkadaşlardan ayrılıp, burak ve erkutla sarayburnuna vardığımızda, yağmurun atıştırmaya başladığını gördük.
Bulduğumuz surdibi çaycısında çaylarımızı içtik (bu arada çaycı uğrak mekanlarımızdan biri olmayı hakediyor. çay bombaydı)
çay içerken önce mehmet leventoğlunu ve kundakçı hızla önümüzden geçtiler fakat sesimizi duyuramadık.
Ardından mustafa ilişe ve arkadaşı kabataşa doğru giderken önümüzden geçti, bu ssefer sesimizi duyurduk ayaküstü hoşbeşten sonra onlar kendi yollarına biz kenid yolumuza devam ettik.
Yolda yağmur hızlandıysada bir süre sonra kesildi.
Dün anlayacağınız sahil yolunda yoğun bi AYPG aktivitesi vardı sahura kadar. :alkis: