Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
akşam 21:00 PO.. kabataş / bebek..
liste
mehmet
nuri
berkem
Diricanlı
gelen adını listeye eklesin saat 21:00 tikkattt

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@Hasan TÜRKER

asan'ım, aydın DİRİCANLI safını akşam gelmeyerek belli etti (yukarıda yazılan alıntıya göre)
düşünsene kabataş ta çay üstüne tatlı olarak akaretler. yüksek ortalamalı bir tura gelmedi..
kendi çöplüğünde yapılan yorumlardan hiç bahsetmeyeceğim :)

Dün akşam güzel oldu, fakat benim ayak parmakları pert ötesi, eve girdiğimde mengeneyle sıkıştırılmış gibiydi köftehorlar, soğuk havadan sebep duman, tarumar oldular, ama değdi vallaha, Kabataş istikametine gider iken normal güzergah üzeri yol aldık, dönüşte tercihliden geldik, Nejat Abi ve Kundakçı Oğuz Abi ile 3 lü olarak arkadan ahesteden yol aldık, Yolcuları tutabilene aşk olsun :cool:

@mehmet kendir

La iyiki bi kere gelmedik ha...Oda sağlıkla (Babam) ilgili olmasa yine gelirdim.Ayrıca gıyabında yapılana yorum değil dedikodu denir :) Dedikodu yapanlarda safını belli ediyor :) :) :) Gelcez deyipte yenikapıdan kıvırdığınız günleride unutmayın derim... :cool:

evetttt yine bi voleybol günü
liste
mehmet
levent
nuri
sülo
cnyn
gokhan
asan
burak
servet
engin
fırat
yusuf +babası + Hocası
fuat

katılım ücretsiz olup 20:00 / 22:00 arası bülent ecevit ilköğretim okulu spor salonundayız..
dereyolu / kocasinan / şirinevler....
gelmek isteyen listeye adını eklesin ..

kızdırmak var ama kızdığını belli etmek yok..
niyet belli beraber olmak :) yani pedal anlamında ;)
akşam bizimle pedal basıp arkadan gelen grup B tam sopalıksınız
15 - 18 km hız ile gidip çanakkale hayali kurmayın, akaretleri çıkalım dediğimizde
yan yattı çamura battı demeyin, geride kalmayı bi kamçı gibi kullanıp kendi ortalamanızı max. düzeyde geliştirmeye çalışın..
ya da tesislerde gidip çay içip dönün la.
kızdım mı ben şimdi ne dersin mert oradan nasıl okunuyor..
.

@mehmet kendir
İş yerinden yazamadık, doğru söze ne gerek Mehmet Abi, Çanakkale alt devreler için ütopik bir olay :) :) :)
Özellikle benim için kondüsyon vs. mevcut cahit 3x7 pisikletde bir yere kadar, Gallipoli için çok çalışmak lazım,
Ama kısmet olursa yakın güzergah Yalova olur, özellikle Kapıdağ gelmek isterim,
Sopalık olduğumuz doğrudur, bilhassa benim :cool: Daha önce geçtiğimiz Sonbaharda benim cahitle Teşvikiye üzerinden Akaretler iniş az buçuk sırtta malzeme Ortaköy Kaçkar, oradan da Karaköy sonrasında Akaretleri tekrardan yüklü olarak çıkmışlığım var ama dün gece vallah billah ayak ve ayak parmalarım pertti, papuçlar için kılıf almak farz oldu, bu işi Kış vaktide yapmak istiyorsak alacaz gibim :)

@btatlidil
valla fren ayarları çok iyi oldu bnm..metin abi değil ordaki eleman yaptı..frenleri geçtim vites ayarları son tercihlide bana baya sıkıntı çıkarmıştı atmalar vites değiştirirken değişik sesler falan:) ama şuanda çok şükür bişey kalmadı.. iki parça bişiy daha aldım..vites+fren ayarlarına 5 veya 10 lira aldılar sanırsam :in:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
bu arada ben foruma 2 gündür zor giriyorum herkestemi var bu sıkıntı yoksa bnm pc den kaynaklanan birşeymi?

• Beğen
@dogan_69

bir ara sitenin ana sayfasına ben de girememiştim ama düzeldi sanırım.

• Beğen
@mehmet kendir

Şimdi şöyle bi durum var.

Beraber tura çıktığımız performans yönünden kendini geliştirmeye çalışan arkadaşlar biraz daha azimkar davranmalılar.

Bisikletteki süreklilik performansın üstüne koyuyor her zaman.

Ama tabi soğuk hava koşullarından etkileniliyorsa o başka tabi.

Bisiklet olayına gelince, bisiklet performansta ve süreklilikte 1. etken değil benim görüşüme göre..

Performansının üstüne gün be gün koyan arkadaşlar için bile, buradan bebeğe (30 km) kadar 27-28 k ortalama tutturulması bir mtb ile çok uzak görünmemeli.

Yani kısacası selenin üstünde oturan kişi ....

@mehmet kendir

Abı bende bı kac zamandır bazı sikinti'lerden dolayı turlara katılamıyorum. Acaba bende mı Canakkale hayalı kurmasam?
Malum benım kondısyonda su aralar sızınkının yanında sonra zırve yapar... :) :) :)

@Mert DOLUEL

Sen zannedıyormusun kı bunları su ankı kondısyonunla tamamlayabıleceksın.
Ozellıkle Kapıdag'a su ankı kondısyonla gelebıleceksın.
Bence cok zor mert'ım daha coooooook calısman lazım valla...

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@Mert DOLUEL

Mert kardeşim...Kendir kaptanın anlatmak istediğini ıskalamışsın ! Mesaj tarzını bir kenara bırakırsak, yine bahane ve geyikle dolu bir cavap vermişsin ! Sen bisikletini iyileştir tabii yada yeni bir bisiklet al o başka.Ama sanmaki yeni bisiklet ile sihirli bir değnek veriyorlar.Şu anda yol kullanan bizlerin çoğu zamanında MTB ler ile yolcuların arkasına tutunmak için canımızı dişimize taktık.Gizliden ve fazladan antremanlar yaptık.Buna güncel örnek Nuri'dir (Zaten Kendir söylemiş).Adam MTB ile bizi çekiyor ve onun dişli oranlarına bakmanı öneririm...Altındaki bisiklet ne olursa olsun asıl olan sensin.

Turlara gelmek istiyorsun, tabii ki isteyeceksin ve geleceksin de...Ancak bu işin birde yakışanı var...Sen bence kendine odaklan ve çıtayı yükselt...Bisiklet alırsan oda artı olur.

Hoş amatör olarak bisiklete binmenin türlü çeşidi var illa böyle olmak zorunda da değil ! Bu bir tercihtir, kimse seni zorlamıyor, nasıl keyif alıyorsan öyle sür.

Cevap yazma sadece oku...

Geri