akşamleyin metin bisiklete uğradım saolsunlar ayarları tam istediğim gibi yaptılar..dönüşte PO nun ordan geçerken bi an baktım buluşma yeri boynu bükük nerdesiniz der gibiydi yarın için herhangi bi aktivite yok heralde..yine free takılcaz anlaşılan kalın sağlıcakla
Bizi yedirdiği, içirdiği ve turlarımıza ön ayak olduğu için önce Kendir kaptan ve eşi Ayşe'ye durumu bildirdik Dün akşamki olay sevgili Ayşe'nin doğum günü içindi...Esas kız isteme Begüm'de yapılacak ve bisikletli düğün alayı yapacağız.Kendini AYPG li hisseden herkesin gelmesini istiyoruz.Bu arada birkaç kişi dışında herkes kendini kız tarafı olarak görüyor çok ayıp oluyor bizde bu grubun bi evladıyız
NOT : Nedret ve Haşim kaptanların her hakkı saklıdır
Aydın Abi tura alt devre olarak düğün alayına her türlü geliriz, yaza doğru düğün dernek olursa altta benim pasketçi şort ya da tayta geçersek kısmet olurda yolla birlilkte üsttede frenk yaka gömlek + papyon Allah tamamına erdirsin, bomba bir olay oldu, haydi hayırlısı
Hah buradan da yazayim: Mehmet hocam, benim boy/kilo : 183/84.. XL uygun dersen ve var ise, havaleyi geceyim bugun icinde.
Len 2 günlük adamsın ne forması dersen ona da ok
Bu arada haftasonu vittoria lastiklere geçtim sonunda, slick lastiklerlere alışmayınca pati ata ata gittim bi süre
Selam Doğan,
Kaça (ve ne ) yaptırdın ayıptır sorması ? Metin abi fiyatları atmosfer ve basınca göre değişiklik gösteriyor devamlı, o yüzden soruyorum. Ayrıca orada 1 haftas önce değiştirdiğim fren pabuçları sonrası decathlon'daki eleman oha nasıl ayar bu dedi. (daha dün).
AYPG hoş görü haftası avantajlarından faydalanıyorsunuz diyelim..
L beden olur sana (bizimle bineceksen zaten fit olacan la)
lastikler bomba dimi, zati bi bu victtorialar bi de AYPG şişede durduğu gibi durmaz..