Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
@mehmet kendir

Süperdi. Özellikle Süleyman abinin far ve ayakkabı ile ilgili bana vermiş olduğu demeç çok iyiydi :D
Bende teşekkür ederim ilk defa katılmama rağmen hiç yabancılık çekmedim :)

Aksam sıvıl olarak katılmıs olmama ragmen fanta meydanın'dakı sıcaklık yıne +30 derece'lerdeydı.
Eeeee A.Y.P.G.'nın oldugu hangı mekan'da sıcaklı dusmus kı yahu...
A.Y.P.G. Can'dır can...

@dogan_69

Performansını artır tabii en iyi olanı o ancak üzerinde fazladan rüzgar direnci yaratan bol kıyafetlerden de kurtul.Sana bu konu ile ilgili bir makaleden parça...Oku ne demek istediğimi anlarsın...

Alıntıdır...

Hava direnci, hızın karesiyle orantılı olarak artar. Yani, rüzgarsız bir günde 40 km/h hızla giderken, 20 km/h hıza göre tam 4 kat daha fazla hava direncine maruz kalırsınız. Genel olarak, düz bir yolda saatte 13 km/h üzerinde gidiyorsanız, yenmeniz gereken en büyük direnç hava direncidir. Bu hızın altında lastiklerin yuvarlanma direnci daha etkilidir.

@Hasan TÜRKER

Sivilden katılım oldu, ama Cumaya bekliyoruz Hasan Abi, arayı çok açıyon :p

@mehmet kendir

Haydin gari, ivedi olalım, A.Y.P.G. ahalisi :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Mert DOLUEL

Ben sen hıc merak etme ben arayı acsamda cıkar yıne 100 km+ cevırırım sıkma bole seylere canını yazmana bak ;)

@Hasan TÜRKER

Saygılar... :cool: İnceden dokundurmalar :p Ama doğru söze ne gerek :D Teşekkürler Türkiye, Teşekkürler A.Y.P.G. ahalisi,

@Hasan TÜRKER

Evet ilk defa geldiğim için kaçırmak istememiştim :D Evden saat 5de çıkmıştım dolaşa dolaşa gelirim dedim :D

A.Y.P.G. ahalisine güzel bir o kadar yağmurlu, soğuk Cuma sabahından günaydınlar, merhabalar diyelim :cool:

Herkese hayırlı, bol kazançlar, mektebine gidene zihin açıklığı, cümleten kolay gele, mücadeleye devam :box2: :box2:

Geri