Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Levent_K
iyimiş
yeni aletin hayırlı olsun..
rüzgar almaz,soğuk işlemez ..
ama sokağa benzemez
biran evvel iyileş de gel
...............................
yılın son voleybol maçı...
liste
sarıları sülo
focus gökhan
nuri
mehmet
levent_K
asan
ersev
engin + 2
yusuf + 2
servet
berkem (21.45 nedim)
deniz (21.45 nedim)
gelen adını listeye eklesin la..
salon:dere yolu bülent ecevit ilköğretim okulu/ KOCASİNAN
SAAT:20.00 / 22.00 arası
oynamak isteyen bütün arkadaşlar davetlimizdir...
salon ücretsizdir :in:

Scudo
çarşamba turumuzu perşembe bahri kardeşimizin turu ile birleştirip hep beraber çevirelim istedik..
Perşembe :20.00 PO dan hareket..babamın oğlu olsa beklemem la..

27 Aralık 2012 Noel Babayla Ortaköy Turu :)
İstanbul'da Sirkeci Garı
saat:21.00
dip not..cuma begüm de hamsi partisi ( közde çay + ızgara hamsi + fanta )

A.Y.P.G.'deki tüm dostlara merhabalar diyelim,

Bu hafta nefes alacak vaktim olmuyor, eski çenebazlığımdan da bu ara eser yok kurtuldunuz :04: :04: :04:

Bu son iki üç gündür eve ölü gibi gelip doğrudan zıbarıyorum, kafa yorgunluğu fena, tarifsiz :ci:

En son olarak Pazartesi sabahtan bir mesaj atmışım dost meclisine onun dışında benden tık yok, sadece kuru bir teşekkür cümleye :cool:

Mesajlardan gördüğüm kadarıyla bütün ahali pisiklet olmasa da bir şekilde sportif devam ediyor, ara vermeden helal olsun :D

Bu akşam kısmet olursa P.O.'da olacağım :cool: Yarın akşam içinde bir mani olmazsa Sirkeci istikametine pedallamak güzel olur, bir nefes almak istiyorum, yaşamak istiyorum ulen :04: :04: :04: En son geçtiğimiz hafta Çarşamba akşamdı sanırım tek başıma deli dumrul hesabı 2,8 derece gibi bir ısı vardı o vakit çıktıydım eve vardığımda ayak parmaklarımı yarım saat kadar hissetmemiştim resmen donmuştu :cool: Yine de iyiydi soğuğa rağmen :10:

@Hasan TÜRKER

Hasan Abi inşallah tez vakitte kavuşursun, hayırlısıyla yola geçersin :cool: Bu arada seni arayamadım Küpler sanırım gelmiş TR'ye, geçtiğimi hafta Pazartesi günüydü öylesine aradım distribütörünü şansa sahibi çıktı ona bağladılar daha doğrusu, gelecek modelleri e-posta attı, sağolsun bir hayli ilgili bir insan, hatta sonrasında Cuma akşam Levent K. abiyi aramıştım senin kulaklarını da çınlattık :04: Benimde planlarım var ama kısmet inşallah bende bir ara yola geçecem :D

@Mert DOLUEL

Hacı Cube'lerın geldıgını bılıyorum. Senın gorustugun kısı Izzet Bey'dır. Yasmın Sport'un sahıbı kendısı. Ben daha once konustum. Cok sıcak ve sorulara cevap veren bırısı. Urunler Ilerı bısıklet Kızıltoprak'ta satılıyor su anda ama ordakı arkadasların gelen modellerle ılgılı cok detaylı bılgılerı yok.
Neyse sen bana gondersene bakıım o modellerı benım sordugum bır ıkı model yok fılan dedıler. Bana bı gonder de bende bakıım. ;)
hasanturker_34@hotmail.com

Arkadaşlar

Çok sevdiğim ve gözüm gibi baktığım Trek 4900 bisikletimi maddi sebepler ile satıyorum.Aşağıda sahibinden linki var.İlgilenen arkadaş olursa konuşuruz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Cuma gününün ilk saatlerinden tüm A.Y.P.G.'ye günaydınlar, merhabalar,

@Hasan TÜRKER

Hasan Abi rötarlıda olsa sana daha yeni e-posta atabildim, kusura bakma yaw fena yardırmasyon moddayımdım bu hafta, yeni kendime gelebiliyorum :04: Güzel haberlerini bekliyorum, :cool:

@mehmet kendir

Mehmet Abi inşallah gelirim diyordum, yalan oldum kısmet değilmiş, nail baba turunu kaçırdık iyi mi :04: Bir o kadar da con con Bebek vs. :cool: Ama bu akşamı kaçırmam :04:

@AYDIN DİRİCANLI

Aydın Abi umarım bu güzelliği elden çıkarmaya gerek kalmaz diyelim, hakikaten on numara, çizik yok maşallah

• Beğen
@AYDIN DİRİCANLI

Hayırlısı olsun Aydın Abım. Cok uzuldum.
Insallah daha ıyılerını alırsın...

bu akşam senenin son turu..
begüm de hamsİ
saat :20.30
hareket : PO

LİSTE...
mehmet
nuri
asan
kundakçı
zerrin
levo
fatih S
NN
diricanlı
fantoma
göko
sarıların sülo

gelen adını eklesin la

@mehmet kendir
Bende geliyore, canım fena meze çekti, Shopping World, Yeşilköyü olduğu için fiyatlar biraz tuzlu ama değiyor :04: Abi ne iş yaw İstanbul'un her yeri köy ama fiyatlar el yakıyor Zekeriyaköy, Ataköy, Arnavutköy (Boğaz Hattı) :04:

• Beğen
slm arkadaşlar gelecekdim ama oğlumun dersleri için evdeyim....gelemiyorummm[hatun izin vermiyor çünkü dersleri kötü 6tane 1var anlayın]

Geri