Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
önümüzdeki 1 hafta soğuk geçeceğe benziyor.
bu ara pedal basmanın çok mantıklı olmadığı kanaatindeyim...
geçen sene çevirdik fakat malum mert,nuri cnyn,asan,levo hasta veya gibi,
haşim seni saymıyorum kesin salya süümmüğe bulaşmışsındır.
çıkan olursa dikkat etsin la..

@mehmet kendir

Aynen cıkan olursa dıkkat etsın.
Hava soguk bı yandan ruzgar bı yandan da yerler ıslak.
Mutlaka kayma olabılır.
Cok ama cok dıkkatlı olunsun...

A.Y.P.G.'de ki tüm dostlara haftanın ilk gününden merhabalar, günaydınlar :04:

Geçtiğimiz Cuma akşam işten az biraz geç çıktım, ottübüsle eve varmam saat 21:00 gibiydi, yolda boş durmadım Levent K. abiyi telefonla taciz edeyim dedim :cool: Sesi iyi geldi sıkıntı yok fakat yine de tedbiri bırakmamak lazım :04:

Teşekkürler arkadaşlarım.
Bu gün sabah tahlil için kan verdim.
Ciğerlerde hafif üşütme varmış.
1 hafta izlemede kalıp, sonra efor testi.
Vucut sıcakken, belden, boyundan ya da solunum yoluyla birden soğukla karşılaşınca çarpılma oluyor resmen. Dikkat.

@Levent_K

Abı tekrar gecmıs olsun.
Iste benımde ısrarla cok soguklarda bınmeyelım dememın nedenı buydu.
Gecen haftanın tamamında hava sıcaklıgı 0 - 2 derecelerde oldugundan ( kı ruzgarla bırlıkte hıssedılen daha azdır kesın ) bısıklet uzerındeyken aldıgımız nefes dırek cıgerlere buzzz gıbı bı etkı yapmakta. Allah korusun coook buyuk sıkıntılara neden olabılır.
Eger bu ısı hep bırlıkte uzun yıllar yapmak ıstıyorsak olacak seylerı dusunerek hareket etme taraftarıyım.
Sonrasında uzulmek yerıne baslarda uzulelım daha ıyı bence. Sonrasındakı uzuntu daha buyuk sorunlar acabılır.
Levent abım tekrar gecmıs olsun.
Insallah en kısa surede aramıza donersın...

dün öğlen 8 kişi göztepe parkı toplanma noktasında, diğer gelen pedal sevenler le buluştuk..
amaç belli, yolun geri kazanılması ama hava şartları insanın pedal basmasına engel oluyor (bazıları için)
dün şunu anladım! bisiklete binmezsek hasta olma şansı daha fazla, gerekli ekipmanlarla bisiklet sürmeye devam edeceğim..
sokak ta hayat var.eve tıkılıp kalmayalım fırsat buldukça çıkıp çevirelim..
en azından ben öyle yapacağım...
dün güzel bir gün geçirdik gelen bütün dostlara teşekkürler...

@mehmet kendir

haklısın abi, ben de bisiklete ara verdim biraz işlerden biraz da ufak bir ameliyat durumum oldu. anında hasta oldum, o yağmurda rüzgarda bisiklete binerken hastalık yoktu, birkaç gün binmedim hemen direnç kaybetti vücut.

gerekli tedbirlerle bisiklete devam bence de.

@metin karaman

Iyı geceler Metın Abı.
Hayırlı olsun...

@mehmet kendir
Yılbaşı yaklaşıyor diye, ön tekere kırmızı lastik taktım.
Ben de dün 7.5km çevirdim 20dak. Hava iyiydi, rüzgar soğuk yoktu. 160 nabızda 1,5 dakika sürüp, yavaş yavaş soğudum.
Bizim tesislerde 2 çay, bıraz kuru pasta yedim.
Sonra bizimkilerle Karadayıya bakıp yattım. :)
Bu T1830 da baya iyimiş. :) :)

@mehmet kendir

Bende dun kosubant'ında 6 km hızla 15 dakıka yurudum, sonra 8,50 km hızla 5 Dk kostum sonra yıne 6 km hızla 5 dakıka yurudum ve bunu x 2 yaptım.
Sonra 20 Dk. spinning yaptım.
Ve en sonunda 20 Dk. Kondısyon bısıkletıyle bıtırım.
Ilk gun ıcın yeterlıydı bence.
Cok zorlamanın bı anlamı yok. ;)

Geri