Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
@AYDIN DİRİCANLI

Kıyamet alameti, Şirince'ye gitmek için önemli bir sebep daha :04:

Bu arada dün akşam Ciyenen Türk'te bir program vardı dünyanın sonu, mayalar, hamur mayası, yoğurdun mayası, kıyamet vs., millet hakikaten şaşırmış, İzmir - Şirince'nin durumu ortada millet akın ediyor, göyya oraya uğramayacakmış, transit - teğet geçecekmiş, vur patlasın çal oynasın, meyler gırla gidecek vs.'miş :04:

Dün akşam programda aslında kıyametin Şirince'de çıkacağını belirtiyorlar, normalde 3,000 nüfuslu bir yerleşim fakat sözkonusu günden dolayı nüfus olmuş neredeyse 30,000 bu kadar adam ne yer ne içer, fanta - ayran mı dayanır, sucuk ekmek hak getire ;) Ne varsa A.Y.P.G. medeniyetinde var, Begümü var, muhabbeti var, hiç sönmeyen gençlik ateşi var :cool:

Bu arada yazı yazmayı özlemişim, Asan abinin nazarı değdi seni batronuna şikayet edecem, bu veletin işi gücü yok mu vs. destan yazıyor habire, sürekli A.Y.P.G. sayfasını işgal ediyor, sabotasyon vs. :04: Şaka maka hakikaten işler yoğundu bir anda daha da depreşince uçtuk vallaha :10: :10:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Levent_K

Mayalar bize ne yapar be.

Sen gel karşı takımın gadasını alalım ondan sonra kıyamet koparsaaa kopsun.

Evet beyler karşı takımla bugün hesabımız var. Kılıçlar çekildi.

Salonda bu akşam sesler artacak.

A.Y.P.G.'de ki energitic tüm iki teker neferlerine, kısacası herkese günaydınlar :cool:

@AYDIN DİRİCANLI

Aydın abey vallahi bende bilmiyorum, Allah bozmasın diyelim, paso nitroya bağlıyorum :04: O değilde motoru boğmayalım :04:

Dediğin gibi bu arada bu kadar enerjiyi pedallara yüklesem, ne tüur dö fiurans'ı kalır ne de Armstrong'u hepsini yerim, ama işte mütevazi olunca insan böyle oluyor :04: :04: :04:

Aslında çağırıyorlar gel tamam en azından artçılık falan yap, yok diyorum :cool: Az da Fransızca da var dö la şambriyel, keloratil, jömapel artçı, lö şatobriyen, Cem Yılmaz'ın eski muhabbetlerinden çekomastik :04:

Neyse yaw sabah sabah yazdım gene idare ediverin gari :cool:

• Beğen
@Hasan TÜRKER
Asan abi geyik olmadan geçmiyor zaman :04: Akşama kısmetse tekrardan pistlerdeyim :10: :10:

Ya bu arada artçı olarak çok fena yol alasım var ama bütçe her daim açık veriyor :D Bir de yola girersem ki istiyorum, Yunanistan, İspanya, Portekiz hak getire, Eurozone'dan beter olurum :04: Merkel ablam, IMF dahi kurtaramaz, kadim dostum Kaddafi vardı onu da indirdiler, kralı gelse zor yani :cool:

Ya da ben bir Brunei Sultanı Hasan El Bulkiye Muizziddin Vadulah'ı arayım, yardımcı olur belkim :04: :04: :04: Bu elemanda bu arada pisiklet hastası, 2012 yazında Türkiye'ye gelmiş sonrasında bildiğim kadarıyla Fethiye, Göcek taraflarına gitti mütevazi altın kaplama megayatı ile, bir ara kıyıya çıkıp korumaları dahil pisikletlerle civarları dolaştılar, hatta arazi falan baktıydılar, abi adamlardaki fantaziye bak yaw I.Q. diyorum, Ağaoğlu olsa Gazi Mahallesine dünyada bir tane olan Kraliçe Elizabeth'in izniyle satın aldığı Convertible Rolls Royce Phantom'la gider ya da Helikopter vs., Brunei'li abimiz pisikletle dolanıyor :04: :04: :04:

• Beğen
@Mert DOLUEL

Hıc bısey demıyom. :) :) :)
Bu arada aksam ben yokum. Tur olur mu onu da bılmıyorum. :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Bu akşam yokum ben de.
Fena halsiz düştüm, akşam yüzmeyi abarttım biraz, 40dak durmadan serbest yüzdüm.
Sağlam yattım sabah titreme, göğüste ağrı, gecede kesik kesik nefes alma ve kalp atım sayım artmıştı.
Nette biraz arattım karşıma kalp yetmezliği çıktı la. :(
40 dan sonra dikkatli yüklenmek lazım...

Nette Yazanlar:
KALP YETMEZLİĞİ BELİRTİLERİ
Hastalığın belirtilerini bilmek hastalığın ağırlaşmadan düzeltilmesi bakımından çok önemlidir. Bazı bulgular bize kalbin yetersiz kalmaya başladığını söyler. Bu bulgular:
Göğüste ağrı,
Kesik kesik nefes almak,
Halsizlik, yorgunluk, çabuk yorulma,
Basit hastalıklara (nezle, soğuk algınlığı gibi) direnç gösterememek,
Ayak bileklerinin şişmesi,
İştah azalması nedeni ile kilo kaybı,
Sık sık idrara çıkmak,
Kalbin ritminin bozulması ve hızlı kalp atışı,
Akciğerlerde kan birikmesi
Bu bulgular başta hiçbir belirti olmadan aniden şiddetli bir güç harcandıktan sonra ortaya çıkmaya başlar.

@Levent_K

Aman Levent abım dıkkat et sen daha lazımsın bıze.
Hep dıyorum agalar dıkkat etmek lazım.
Bence son 7-8 aydır fazla yuklenılıyor. Bıseyler yapıldıkca fazlası ıstenılıyor.
Netıcede herkes yasını basını almıs. Bu saatten sonra abartmamak lazım. ( Tabı kı bu benım fıkrım ve sadece sızlerı dusundugumden soyluyorum. Aman yanlıs anlasılmalar olmasın... )
Hepınız degerlı abılerım kardeslerım arkadaslarımsınız.
Daha uzun yıllar bırlıkte olmamız lazım.
Daha cok pedal cevırecegız.
Daha cok uzun turlar festıvaller gorecegız.
Dıkkat etsın herkes kendıne.
Levent abım cok ama cok gecmıs olsun...

@Levent_K

Levent Abi geçmiş olsun yaw, mukayet ol kendine :04: Seninle daha çok gideriz İstanbul'da ne kadar Outdoor, pisiklet malzeme, tayt vs. tüm mekanlara bakarız :cool:

Bu akşam sen ve Asan abi yok sanırım, sağlık olsun yaw, normal şartlarda A.Y.P.G. yağmur, çamur tanımaz hatta bildiğim kadarıyla kar yağdığında dahi çıkılmış :04: Feysbukta şu an durum ne bilemiyorum fakat bu akşam 20:30'a doğru Bakırköy Sahil P.O.'dayım, sanki bu akşam iki tekerle bir akıllı ben olacağım :04:

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Evet A.Y.P.G. ahalisi takribi 10 günlük aradan sonra bu akşam saat 20:00 gibi evden çıkarak havanın soğuk olmasından ziyade rüzgar bir hayli sert hakikaten, yer yer zorladı, 20:40 gibi P.O.'ya bir göz attım kimseler yoktu, geç kalmam ayrı bir olay bir de bu fırtınalı havada akıllı bir insan çıkmayacağı için benden başka :04: Ataköy Konaklardan bir girdim içeri 7-8'den kız arkadaşıma bir 5 dakika uğrayıp sonra tekrardan Sahilyolu Galleria üzeri İncirliye bağlanarak eve girdim yarım saat oluyor bomba oldu kendi açımdan :04:

Özlemişim fakat bu kadar soğuk havada pisiklet sürmenin iki dezavantajını yaşadım, uygun teçhizat olursa yaşanmayacak durumlar sanırım,

İlk olarak evden çıkarken gözlük kullanmak istedim fakat balaklavadan sebep anında dakikasına buğuya bağladı melet, sanırım çare olarak ventilated denilen Oakley'in Jawbone serisi gibi ama çok fiyatlı aşar bizi, çok inceden içeri hava alan sirkülasyon imkanı olan bu sebeple flu durumu ortadan kaldıran bu şekilde ucuza bir ventilated gözlük alacaz ya da mevcut gözlüğüm camlarını bir kaç noktadan delmek fakat çok ince işçilik istiyor cam anında tırtlar, çok ince uçlu saatçi matkap - delgeç gibi bir alet edevat olsa anında yapılabilir,

diğer ikinci sıkıntı ise vücutta hiç bir şekilde üşüme olmadı hakeza terlemedim de güzel oldu fakat ayak parmaklarım iki çorap en alt ince en üstte kalın çorap olmasına rağmen kurtaramadım, eve girdikten bir yarım saat sonraya kadar taş gibiydi hissiz bir uzuv gibiydi :04:

• Beğen
Tepkiler: donnie darko
İşten çıkınca gidip yatağa giresim var, iştah kuvvet yok, kolum budum ağrıyor.
Spor işlerini abartacaksak, ciğer ve kalp performansıyla ilgili ne varsa yaptırmamız lazım.

Geri