Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Haftanın son iş günü güzel ve bir o kadar da sisli, puslu ve bulutlu Cuma gününden A.Y.P.G.'deki büyük, küçük tüm dostlara merhabalar, günaydınlar . . .

Bugün ben hariç "hava şartlarına uygun tumman eksikliğinden sebep', diğer tüm çılgın A.Y.P.G. neferi yine azimle pedallayarak Yeşilköy Begüm'e bayrağımızı dikeceklerdir :cool:

Dün gecede biraz geç 02:00 suları zıbararak uyku düzeninin ayarını iyice kaçırdık, sistem yakında ya erör verecek ya da Allah bilir :04: Ama neyseki bu yolla işle ilgili önemlide olsa antin kuntin detayları aradan çıkardım, kafa rahatladı ucudan azcık :04: Bu akşam zivil bir şekilde artçı olarak size sonradan katılır, gece dönüşte eskortluk ederiz :D

Bu arada bu akşam iş çıkışı bir yarım saat Avcılar Metrobüs durağının dibindeki And Outdoor'a uğrayacağım pisiklet için olurya voterpıruf n vayıntsıtoppır özellikli güzel bir pantol düşürürüz, birazda hesaplı olsun :04: Dayt falanda bakarım, balaklava vs. herhangi bir şeye ihtiyacı olan var ise haber eyleye bakarım :04:

Herşeyden mühimi bu akşam Bebek Şube'den Oğuz nam-ı değer Calibre kardeşimizin inzibat olmadan önceki son turu olacak, kutlamalar olur diye düşünüyorum eski alt devre, yeni artçı olarak :04:

Scudo
Merhaba,
Ben uzun zamandır yalnız olarak sirkeci - bakırköy - florya arasında gidip geliyorum. Forumda bakırköylü tanıdık çıkar mı dedim, ve konuya yazmak istedim.
Anladığım kadarı ile Bakırköy P.O'da buluşma konusu güncel. Ancak anlamadığım Yeşilköy Begüm konusu. Google'da tarla çıktı :) . Eğer yeni katılımıcı kabul ederseniz biraz gece sürüşünden bahsedebilir misiniz ?
(Not: Kask, on/arka far, eldiven var, "kafa lambası" yok. )

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@btatlidil

merhaba :)

begümü ben de çok merak ediyom ama gitmedim hiç. tarla olmadığına kalıbımı basarım :D

ben de bakırköydeyim, bu forumdan azim92 ile çıkıyoruz genelde sirkeci ortaköy florya buralara gidiyoruz. katılmak istersen memnun olurum.

@btatlidil

Selamlar, hoşgeldin :)

Haftada 3 gün, Çarşamba 20:30 PO - Cuma 20:30 - Pazar 08:00 Sakızağacı buluşmalı olmak üzere standart turlarımız var.Olağan dışı bir durum olmadığı sürece bu turlar gerçekleşir.Turların istikameti genelde bellidir ancak anlık olarakda değişebilir.Bunun haricinde de şehir içi veya dışı turlarımız oluyor.Konuyu takip edersen haberdar olursun.

Begümü ancak turlara katılarak öğrenebilirsin.Artık tarlamıdır, saraymıdır ne çıkarsa bahtına.Bizim ne gördüğümüz bizde kalsın da aslında sen ne görüyorsan odur ;)

Her zaman bekleriz...

Begüm bu dünyadaki en kıyak ve en sote mekanlardan biridir, ister ayran olsun, ister fanta olsun, harlanmış ateşin közünde demlenen çayı ile, öz hakiki köpek öldürenleri, şirincenin en güzellerini, yıllanmış Polish Champagne'lerini, daha yaz dönemini göremedik ama en çetin yağmurlarda dahi yılmadan pedallayanlardan oluşan 7'den 70'e herkesin bulunduğu dostane mekan, yeni bir artçı olarak bana göre tekke :04:

Hele ki bir de o közde yenilen zucuk ekmek tadından yenmiyor, isterse timsah eti mamülü olsun, ne Bebek Divan'da, ne de İstinye Park Masa'da o keyfi alamazsınız tested n approved :04: Uludağ ve Kartalkaya zirve az buçuk çekişir, kısacası daha makale yazılabilir hatta üniversite bitirme tezi dahi olabilir, nazar değmesin diyelim A.Y.P.G. için :in:

Güzel geçen Cuma gününü yarılamanın verdiği gazla yine döktürdüm kahretsin :Cool:

@btatlidil

Zaten bunlar yeterlı donanımlar.
Kafa lambası olmasada olur.
Gelmek ıstedıgın zaman 20:30'da PO'da ol.
Kımse babasının oglu olsa beklemez. :)

Bu arada AYDIN DİRİCANLI abımın'de dedıgı gıbı Begum'u yasamadan bılemezsın.
Hele hele google dede hıc bılemez. :) :) :)

@Mert DOLUEL

La olm senın ısın gucun yok mu yahu?
La varya arayacagım patronunu dıcem kı bu eleman sureklı forumda yazıp yazıp duruyo dıcem.
Bu kadar yazacak seyı nerden buluyon anlamadım kı yahu...

@Hasan TÜRKER

dua et kapıdağ'a veya yalova'ya gelmedi olm bi düşünsene :)
bu akşam çıkmayız hem soğuk hem yağmur var.
gerçi benim kasap önlüğüm var la...

@Hasan TÜRKER

Şantaja dur diyelim, lütfen A.Y.P.G.'ye yakışmayan şık olmayan hareketler :04:

İçimizden geliyor ara ara Hasan Abi vallahi yalanım varsa Carbon Kadro 2013 Cube Yol'um olsun kadrosundan eser kalmasın o derece büyük konuşurum :04: Böyle bir güzellik bende olsun böylede bir aksilik olsun valla ağlamak bir yana harakiri'ye başvururum :Ahhh-1660

Ayrıca bu kadar yazmamda diğer önemli etken tırnak içinde bakınız çalıştığım odanın bir hayli "havadar" olması, akşama getireyim bari %5 gün ışıklı halini :04: Ara ara Lemanyak'ta Daral Timsah vardır o moda giriyom sonra extravaganza bir Neyzen Tevfik şeklinde inceden dökülüyorum :04:

Gene yazdırdınız destanı helal olsun sizlere :04:

• Beğen
@mehmet kendir

Aynen oyle ıyı kı gelmedı.
Abı goturmeyelım uzun turlara.
Begum yeter ona baksana. :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Maalesef bu aksam ben yokum. Hem yagmur ve soguk hemde halen yuklemeyi bitiremedim. Muhtemel en gec cikicam o yuzden gelemem. Size iyi turlar. Usutmeyin. Dikkat edin...

@Hasan TÜRKER

Çok fena salça olurum :p Vallahi ben geç saatte olsa bir yoklayacağım mübarek mekan Begüm istisnasız :D Kimseyi bulamasamda Bakırköy Mazhar Osman'daki düşünen abimiz hesabı beyin fırtınasına gireceğim :D

Yaklaşan Yıldırım Marduk süreci, Dünyamıza etkileri, A.Y.P.G.'ye olabilecek etkileri, artçı olarak geleceğim vs. yoksa bir ömür boyu artçı olarak mı kalacağım vs. :D

@Hasan T.

Hasan Abi akşam olmadı uygun bir noktadan seni alırım, oradan Begüm yaparız, gecede eve servis yaparız istersen :D

• Beğen
@Mert DOLUEL

Hacı eyvallah da baksana kımseden ses cıkmıyor.
Tur yok gıbı sankım. ;)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@Hasan TÜRKER

Güzel ve inceden güneşli bir Cumartesi gününden herkese cümleten merhabalar, günaydınlar,

A.Y.P.G.'daki tüm dostlara selam olsun,

Dün akşam 23:00 - 24:00 suları Yeşilköy, Begüm'e bir bakayım dedim olur ya piyangodan birileri çıkar sonradan, fakat gidince görebiklerim o civardaki 3-5 Balıkçı ve Begüm'de esen yellerdi, karda, çamurda, yağmurda yılmadan tam gaz pedal atan A.Y.P.G.'den eser yoktu, dün akşam rölantiye girilmiş olabilir, can sağlığı olsun :Cool:

Dün akşam o saatlerde Hasan Abi'yi forumda görünce dedim telefonla tacizde bulunayım :04: Konuştuk ettik, pisiklet giyim üzerine lafladık, dün akşam ilk defa gittiğim Avcılar'daki And Outdoor ve eve girmeden yine ilk defa gittiğim Bahçelievler E-5 üzeri Sportive'e baktım fakat ciddi anlamda bir malzeme bulamadım, bugün bir aksilik olmaz ise doğrudan Beşiktaş Portakal'ın oradan başlayarak, Conrad karşışı Bike n Outdoor, Teşvikiye Adrenalin, Cihangir ve Karaköy Kutup Ayısı, son olarak Karaköy ve Sirkeci'yi de komple dolandıktan sonra eve dönüş kötü durum senaryosu 20:00 gibi evde olurum, gelmek isteyen olursa beklerim, ya da ihtiyacı olan varsa bende bakabilirim, özellikle Oğuz'un bahsettiği Beşiktaş'taki Kanyon Outdoor'u mutlaka gezeceğim, oradan ekmek çıkar :04: Bu arada bahsettiğim güzergahın %90'nını yürüyebilirim, daha önce denediğim güzergah, yürüyüş papuçlarımı geçirdim, tabanvayla gazlıyacağuz :04:

@Murat_Yıldız

Aynen abi dizi, film, belgesel hak getire :04: Daha işten çıkalı 1 saat kadar oldu, daha yeni Avcılar'dan metrobüse atlayıp Beşiktaş tarafına geçeceğim, saat 13:00 gibi Levent K. Abimizde kendini ayarlayabilirse Beşiktaş'a gelecek, buradan Bebek Şube İlgililerine sesleniyorum, Beşiktaş Çarşı civarında Kanyon Ltd.'yi bulma yolunda kaybolma ihtimalimize karşı bizlere refakat ederlerse bahtiyar oluruz :04:

Abiler bu arada bahsetmeden duramayacağım, işten 13:45 gibi çıktım, Büyükçekmece Alkent 2000 güzergahı diyeyim bilenler için, Metrobüs E-5 güzergahına çıkmak midibüs şart yarım saat boş araç gelsin diye bekledim, 3ncü araçla 15 dakikada Beylikdüzü Migros'ta metrobüs aktarma için indim, normalde taş çatlasın 10 dakikalık yol bir ara bildiğim harakiri yapacaktım :sigaraici

• Beğen
Tepkiler: donnie darko
Geri