Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
@mehmet kendir

Kaptan esas çocuk gelmiyormuş ki :rolleyes:

Bide sağanak var yine de devam mı :unsure:

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
ya abı yapamadım yaa :)) valla hı ugrasıyom duruyom ne ılgınc bı gıdon :)) city gidonumu nedir çıldırcam en iyisi google amcaya soruyum ahaha ama bende koptum temızlıkten sonra

@mehmet kendir

Tükan iyi iş yapıyor Mehmet Abi, Bereketi & Muhabbeti daim ve tatlı olsun, fantası, ayranı eksik olmasın :04: Her Inc.'den iç lastiklerine zeval gelmeye diyek :04:

Herkese de ASPAVA diyelim :04:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Bir kedi gördüm sanki :04:

20:30 Bakırköy PO çıkış ve Begüm'e varış az da olsa yapmurluydu, sonrası ise şansa tarifsiz bir hava ve lodos'unda etkisiyle kayalıklar rüzgarı kesiyordu, güzel ve keyifli bir akşamdı gelebilen herkese teşekkürler :04:

Herkese cümleten Pazar gününün ilk saatlerinden Silivri, Kınalı'dan selamlar,

Askerlik muhabbetine uzun & kısa dönem sınava girecek bir arkadaş için gelmiş bulunduk, sabah erkenden Çorlu'dayım, ana şu saatlerde A.Y.P.G. Begüm hesabı mangal ateşi harlanıyor :04: Alcohol ile fazla haşır neşir değilim fakat arkadaşlar maşallah istihkak fazlası fanta & ayran stokla gelmişler :04:

Dün geceki Begüm'ü kolay kolay unutmam, yağmurdan sebep mevcut azdı fakat Süleyman, Mehmet, Hasan ve Nejat Abilerle oldukça makara bir akşam geçirdik, sofrada hakeza çilingir plus :04:

Dönüş yolunda gece 02:00 suları Ataköy A Plus A.V.M. civarı itlerle olan didişmemiz on numaraydı :04:

Sabah ki kahvaltı organizasyonu güzel olmuş, imkanım olsaydı gelmek isterdim,

Sizlere şimdiden afiyetler olsun, kendinize mukayet olunuz,

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Geri