Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Levent_K

Akşam benim ve yeni koro öğrencesi aday adayı :) Nuri Alper Ulupınar ile
Türk sanat müziği çalışmasına katılacağız..
size kolay gele..

pazar turları amacının dışında bütün günü işgal etmesi,
badi sistemi demiştik! bunun oturmaması nedeniyle bekleme yapılması,
bizleri tekrar bebek klasik tur sistemine dönmeye itti..
havaların düzeldiği bahar ve yaz aylarında tekrarlanabilir...
uzun soluklu günü birlik tur yapmak istersek fener yerine çatalca taraflarına tur yapılır...
bunu en iyi bilen adam AŞİM bekliyoz la...

Scudo
@mehmet kendir

Kaptan acele karar vermeyin bence...Sarıyerde durmak ve yemek hemen ardından gelen rampa için olumsuz etki yapıyor ve çok zaman kaybettiriyor.Aynı şekilde fenerdeki uzun molada öyle...Ayrıca body sisteminden bahsi hiç duymadım.Çoğu kimseninde haberi yok bence ! Uygulanabilir aslında.Molaları azaltıp beklemeleri yok edersek iyi olur.Bu turun , grubun performansına çok şey katacağı açık ;)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
@mehmet kendir

Her hafta gıdıyolar ama bı turlu goremıyorlar.
Gercı bu hafta cok yaklastılar ama olmadı. :) :) :)

Cok ruzgar var ona gore dusunmek lazım. ;)

@Oğuz.

Herkese Merhabalar,

Yine bol yardırmasyonlu bir iş gününün ardından bu akşam benden de +1, aslında tonaj ve hacim itibariyle 1.5 olsun :04:

Görüşmek üzere diyelim . . .

A.Y.P.G.'ye Haftanın Son İş Günü'nden Herkese Merhabalar, Günaydınlar,

Yarım gün iş yerinden firar modundayım, sonunda hayırlısıyla vakit bulup iş için pasaport işlemini aradan çıkaracağım, yeşilden bordoya geçişte ekstradan bir iş çıkarmazlar, malum Türkiye her gün yeni yönetmelik vs.,

Yurtdışından itinayla pisiklet & pisiklet sarf malzemeleri getirilir :04:

10:30'da Büyükçekmece İlçe Emniyet Müd.'de bulunacağım, bu arada ilk defa çektirdiğim biyometrik adı verilen foto işi tam bir komedi, oyulmamış meşe daha da amiyane tabirle odun gibi çıkıyorsunuz :04:

@Aydın D.

Aydın Abi şimdilik durumlar yok fakat ileri ki dönem de Hybrid vs. düşünüyordum fakat gaza gelme olayı demeyelim de bu gece tercihli çıkışları insanı yola teşvik ediyor ama biraz daha ekmek yememiz şart :04:

@

Geçmiş olsun tekrardan, buna da şükür demek lazım,

Benim de bir ay kadar oldu it ısırdı sağolsun :04:

@Mert DOLUEL

Sen gıttıgın yerı ve gıdıs donus tarıhlerını soyle bızde ona gore getır deyelım. ;)
Hatta benım focus'u sen al gel. :p

• Beğen
@Hasan TÜRKER

Yaw fokus mokus demeyin, geçtiğimiz Çarşamba akşam Begüm'de A.Y.P.G. ateşi etrafında Mehmet K., Nuri A. ve Hasan Abi seninle 29'luk MTB, Hybrid ve Yol Pisikletlerine dair yaptığımız kritikte en can alıcı kısım konuşmalar sonrası, Nuri Abi ve senden aldığım istihbarat ile Yasmin'e gelecek olan 2013 Cube'un Yol modelleri oldu :04:

Alt devreydik, artçı olduk ama fokus mokus demeyiniz lütfen, esheflen kınıyorum sizleri,

Hayri Pıtır hesabı şöyle bizde bir hokus pokus yapsak da bir 2013 Cube'umuz ola, tercihlinin, boğaz hattının tadına varalım,

Yaw yine de yadigar, kadim dostum Cahit'i seviyorum, ileride kendisini bir yol ile aldatacak da olsam :04: :04: :04:

Her şey bir yana Allah herkese gönlüne göre versin, bu arada idare ediniz yine çok konuştum, biyometrik foto ve Bankaya yapılan ödeme harici oturuyorum, klasik memleketime özgü devlet dairesi, neymiş efendim sistem yavaş işliyormuş vs. vs.,

Son olarak yurtdışına çıktığım dönemlerde vakit bulursam rahat gezilecek bir yer ise hemen pisiklet kiralayacağım, sonra ilk hedef pisiklet & pisiklet giyim, spor & hobby (özellikle 1:18 ölçek diecast model araba odaklı) tükanlar olacak, gitmeden önce haber ederim Hasan Abi rahat ol, güven tic. adiko A.Ş., hallederiz, bu arada güven ticaret muhabbetide eski dizilerden Baskül Ailesi'ndeki Şoray Uzun'un oynadığı düzenbaz karakterdi :04:

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Mert DOLUEL

Artcılıkta daha cok ılerlıyceksın. Ogrenceksın. Ogrendıklerını uygulayacaksın.
Ilerledıkce faydasını goreceksın emın ol... ;)

• Beğen
Geri