Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Fatma ER

ankara dan abim
izmir den arkadaşım geldi
yan yattı çamura battı...

bırakın bunları, bebek şube seni hala müdür olarak görmek istiyorsa yapacak bir şey yok..
ama baskı,taciz,tehtid gibi unsurlar yoktur inşallah :)

karşıda yeni bir görev seni bekliyor fantoma bunu da es geçme..
gökhan abine de bakma.. sen karşıya taşındığından beri her gece kendini spora verdi
ne göbek ne gıdı eridi bitti ..neredeyse S beden okaaaa yani..
tutturdu kendimi ''yol'' lara vuracam diyo :)

akşama begüm
eğilen alır dinelen kalır

20.30 PO..

LİSTE

1.mehmet
2.nuri
3.cnyn
4.demir asan
5.diricanlı
6.calibre
7.sarıların sülo
8.fatih inan
9.göko.
10.NN
11.
12.
13

akşama asan tahta ayarladı
sucuk ekmek fanta..
gelen adını eklesin la...

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Scudo
@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

Gikhan abiii hata ediyon bak demedi deme...Bu fantoma alır bissevi komple gelir ona göre :)

@mehmet kendir

Bizim şubede olmaz öyle şeyler ustam :)

@mehmet kendir

Mehmet Abi Selam,

Herkese merhabalar, bu akşam kısmet olursa A.Y.P.G. ile bende yollardayım,

Büyükçekmece'den ithal alt devre :D Saat 17:00 gibi İstanbul'a geçiyorum, eve varınca biraz kestirir, sonra emektarı alır çıkarım :cool: Şu anda hava oralarda tam olarak nasıl bilmiyorum ama burası bir hayli rüzgarlı, poyraz, inceden de güneşli :D

Bu arada T.G.I. Fridays demiyorum da thanks god for its wednesday demek istiyorum :D Uzun zamandır böyle bir uyku çekmemiştim şükürler olsun . . .

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Tüm AYPG ailesinin , sevdikleriyle birlikte Kurban Bayramı kutlu olsun.

Sağlık ve mutlulukla daha nice bayramlara... :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Dün akşam bayramlaşmadığımız tüm arkadaşlarım;
Kurban Bayramımız mübarek olsun,
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

A.Y.P.G.' da ki tüm kardeşlerimin ve büyüklerimin,

Öncelikle Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diler,

Sonrasında ise bu sene 89.' sunu kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım.

• Beğen
Durun , durun Cumhuriyet bayramı kutlamasını mesajlarla geçiştirmeyin...

Komple AYPG olarak Cumhuriyet kutlamasına bisikletlerimizle gitmeliyiz...Gitmeliyiz...Gitmeliyiz...Gitmeliyiz...

Hepınızın Kurban Bayramı Mubarek olsun.
Hep bırlıkte nıce mutlu, huzurlu, saglıklı bayramlar dılerım.
Hep bırlıkte bol pedallı bayramlar dılerım...

• Beğen
@AYDIN DİRİCANLI

Aynen Turkuaz Formalarımız ve Bayraklarımızla orda olmalıyız...

• Beğen
Tepkiler: Oğuz.
@Oğuz.

Aynen orada A.Y.P.G. olarak bizlerde olmalıyız :cool:

Bende de bir buçuk :D

• Beğen
@TarıK F.

Sonuc : Pazartesı gunu kesınlıkle ordayız. Detaylar mutlaka paylasılır...
Bızı ızlemeye devam edın. :D :D :D

• Beğen
Herkese Merhabalar,

27.10.2012 Cumartesi günü için planlar var mıdır, yok mudur bilemiyorum ama sizlere kurban bayramı öncesi bahsettiğim sabah çıkışlı Büyükçekmece taraflarına bir organizasyon yapsak nasıl olur ? Varış sonrası sahilde sote bir yerde kahvaltı daha sonra civarları, Büyükçekmece göl etrafı "Alkent 2000" etekleri, Güzelce tarafları gibi ve akşam üstüne yakın tekrardan Büyükçekmece Sahil'de kendin pişir kendin ye şeklinde mangalını veren eti sana kalan dışardan güzel bir yerden ayarlarız, en son olarak da dönüş gerçekleştirebiliriz :D Ya da A.Y.P.G. olarak 1 gün konaklamalı fantazi olabilir, sahilde uygun bir noktada ateşi harlarız :cool:

Ya da başka bir plan Boğaz hattı sabahtan Sarıyer, Garipçe taraflarına güzel bir organizasyon, Yeniköy'de bir arkadaşın güzel bir mekanı var ya da Sarıyer Öğretmenevi'nde güzel bir kahvaltı dehşetengiz bir manzarası var :D

Ya da kısacası ortaya atılabilecek çoğunluğun da tabi olduğu herhangi bir plana entegre olabilirim, bu güzel tatil günlerini değerlendirmek lazım, okuyan ve çalışan dostlara duyurulur, havalarda fevkin fevkinde iken :D :D :D

• Beğen
@Mert DOLUEL

Hacı guzel bı plan ama Pazar sabah Bebek Tur'u olacagından cok etkılı bı plan olacagını sanmıyorum.
ayrıca Pazartesı gunu'de Cumhurıyet Bayramı ıcın Caddebostan'dakı etkınlıge katılacagız.
Tabı yıne de grup bılır. Eger yapalım denırse yapılabılır...

• Beğen
Geri