Herkese günaydınlar, merhabalar ve güzel bir hafta diyelim haftanın ilk gününden,
Pazar sabah turu havanın da güzel olması sebebiyle oldukça keyifli geçmiştir,
Geçtiğimiz Cuma günü de çok istememe rağmen yine işten ötürü sizlere katılamadım,
Fakat bu hafta hem Çarşamba hem de Cuma koşulları zorlayacağım, ya babamdan arabayı kaçırıp aparatı yükleyip geleceğim ya da Büyükçekmece-Yenibosna 400 A otobüsüne atıp geleceğim,
Bu arada metrobüse bisiklet alınabiliyor mu, bilgisi olan var mı acaba ? Tüyap -İncirli'de yapabilirim
Metrobus zor olabılır. Hele hele mesaı saatı bıtımını hesap edersek cok zor olabılır.
Otobus konusunda da suphelerım var. Malum adamların cogu kazma sıkıntı olabılır.
Ben olsam dırek arabayı kacırırdım Mert.
Mehmet abi bahsettiğin detaya bu sabah dikkat ettim, Beykent tarafında tabanvay modundayken bu hatta çalışan daha doğrusu Yenibosna istikametine çalışan bir otobüse denk geldim, dediğin şekilde bagaj kısımları yoktu ne hikmetse :confused: Bu akşamdan şansımı deneyeceğim, belki akşam saati 20:30 - 21:00 civarı ajitasyonla otobüsün iç orta boş kısmına attırırım, rica eder, ufaktan da olmadı sembolik bir navlun öderiz En azından Çarşamba turuna hazır olsun emektar Olmadı arabayı kaçırıcaz Neyse yahu çok fazla laf salatası yapmayayım
Mission Impossible I completed Dün akşam 21:00 -22:00 sularında emektarı, babamdan arabayı kaçırarak İstanbul'a getirdim Bu sabah tekrardan iş için tekrardan Büyükçekmece tarafına geldim, inşallah bu akşam geleceğim