Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Emir K.

Ul.n neyinden korkuyon.İznik turunda patlayan lastiklerin tamamı kalın olanlardı.Neden ? Çünkü yüzey geniş , düşük basınç, yumuşak karın ve dişlerden dolayı her açıdan batma riski !!!

Ben senin yaşının 2 katından fazlayım bi düşsem kemiklerim kaynamaz la :) Ama yinede tığ gibi lastiğin üzerinde gidiyoruz.Yeni lastik teknolojisi ile lastikler inceldikçe patlama riski azalıyor bence...ince yüzey , sert koruma bandı, yüksek basınç bunların hepsi avantaj.

Yok yol tutuşunu kast ediyorsan o kaa zamandır birlikte çeviriyoruz, Ben, Berkem, Can, yada Çağrının bu yüzden düştüğünü gördün mü ????!!!

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Scudo
Haklısın abi doğru söylüyorsun ama işte zamanla cesaret edip atılıcam o işe.

Spd almam diyordum ama Mudanya yokuşunda dedim ki almalıyım. ''Evreka'' zamanını bekleyen biriyim ben.

http://img525.imageshack.us/img525/6851/jjkk.png dişli durumu

Ben eski cst den iyi ve tarzım olan birşey istediğimden bunu tercih ettim bakalım sütten ağzımız yanacak mı :D

@Mustafa İlişe

Gibi kazalar bende de çok rastlanır :D :D :D

@Mustafa İlişe

Iyı de Mustafa mazgal'a her lastık gırer. O Berkem'ın sanssızlıgı yada farkedememesı yada baska bısey.
Senın 2.0'larda gırebılır. Hatta 2.2'ler de gırebılır. Ibb sagolsun butun lastık ebatları ıcın mazgal yapıyor yollara...

Neyse Emır'ım. Hayırlı olsun kardesım. SPD candır can ama burda Aydın abımın soyledıklerıne sonuna kadar katılıyorum. 1.50 olmasa bıle 1.75 slıck alsaydın bence daha ıyı olurdu. Ben eskı bısıkletımde 2.2'lerden 1.95 slıck'e gectıgımde bıle farkettı. Hemde yol tutusunda hıc ama hıc sorun yasamadım. Soyle soylıyım kısın karda cıktıgımda o lastıkler vardı ve hıc sıkıntı yasamadan turu tamamladım...

Yınede kadar senın. Allah hayırlısını versın...

@Emir K.

Yok canım ole bısey yok. Kımse sana ole bısey demedı.
Tercıh meselesıdır. Bız genelde arazıye gırmeyız. Belkı sen arazıye gırmek ıstıyorsun bunu da bılmeyız. Sadece tavsıyede bulunduk. Her zaman son karar senındır.
Tekrar dan gule gule kullan...

• Beğen
Tepkiler: Emir K.
Bu akşam büyük ihtimal gelemeyeceğim. Bir hayli hazırlık yapmam gerekcek...

Mustafa (mavi FX 7.2si olan) ile ben Perşembe sabahı, Çanakkale'den Kuşadası'na doğru yola çıkıyoruz. Tahminen iki hafta kadar aranızda olamayacağız. Önce Gelibolu, Gökçeada veya Bozcaada, Edremit, Sarımsaklı, Ayvalık, Dikili, Çeşme, Karaburun, Aliağa ve paramız ve kuvvetimiz yettikçe Marrmaris'e doğru daha da güneye ineceğiz.
Turumuz boyunca fotoğraflar çekip gezimizi Forumda paylaşmayı planlıyorum.

Tüm AYPG ailesine sevgiler, tanrı sizden "Fanta"yı esirgemesin!

diricanlı..

akşam 21.00 de eminönü'nde bissev li dostlarla buluşup eyüp te güveç yiyelim diyoruz..
gelirsen ara

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
akşam liste siz...

herkez gelir..

NN NEJAT
MEHMET
FATMA
AYDIN
ASAN
GÖKHAN
S.SÜLO
C..N
LEVENT_K
NURİ (KALBİMİZDE)
ERKUT
HAŞİM
AYHAN
OFER
OGUZ (kundakçı)
OGUZ KEMAL
EMİR
İDRİS
VEDAT
ZERRİN
FATİH SEVİNÇ
FATİH İNAN
ÇAĞRI
MURAT
BERKEM VE TAYFASI

gelirlerse güzel olur la:in:

@mehmet kendir

Ben yokum haberınız ola.
Belkı tercıhlı dıcem ama sanırsam o da zor.
Dun sabah 7 den berı 2 saat uyudum.
Ole ıste. Sıze ıyı turlar...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Geri