Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Geleneksel Bebek Turu Raporu

Temiz bir Tur oldu. 11:40 evdeyim.

Gökhan özkorkmaz, Hasan Türker (sirkeciden ayrıldı. işi varmış), Emir, Oğuz, Ömer Fırat Erdoğan ve abisi Murat geldi.

Bebek bugün de canlıydı.
Ama Yaz tarifesini başlatmak lazım. Bu turun saatini 07: 00 yapmak lazım. (erkutun dediği gibi)
Eyvallah arkadaşlar.

@ozndmr

Ozan carsamba kesın gelceksen haber ver de formanı getırıyım...

kesin geleceğim hasan abi içkilerde benden (inşallah 10 kişiyi geçmeyiz) =)))

• Beğen
Tepkiler: donnie darko
@Kenan Çeliktaş

Kenan'ım gec kaldın valla yaaa. Ozan forma sıparısını vermıstı daha onceden ama gelememıstı.
Sen yınede bır ara Mehmet_K abıme muracat et belkı bıseyler ayarlıyabılır...

Ya o degılde abılerım, arkadaslarım vede kardeslerım.
Soyle bır baktım da eskıden forumda daha cok yazılıyormus.
Bazı gunler 10 sayfa yazıldı bıle olmus kı bu da 100 Mesaj eder.
Merak edıyorum da neden burası bu kadar bos bırakıldı?
Neden kımsecıkler buralarda her hangı bıseyler yazmıyor???

@Hasan TÜRKER

Bil bakalım neden Asanım !? :) Yoksa feysbuk olmasın !!!???

İnsanlar önce burada grubu kurmuş sonra gelen, gelmiş.Muhabbet başlamış...Fakat daha sonra herkes "Aaaaa !!! AYPG feysbuktada varmııışşş" deyip oraya zıplamış.Eh kolaylarına da gelmiş tabii...Diğer paylaşımları , arkadaşları , grupları filan hep birarada.Ooh ne güzel dünya deyip, geleneksel tembelliğimize yeni bir boyut kazandırmışlar.Bir kaç zahmet dışında çoğu kimse buraya uğramaz olmuş.Bunda forumun sıklıkla devre dışı kalması ve feysbukun daha pratik olmasıda aktif rol oynamış...Gelgelelim herşeyin kolayı makbul değildir.Bütün zorluklarına karşın bisiklet delisi olan ve vazgeçmeyen bu topluluğun , diğer konularda kolaycı olmasıda bir hayli enteresan :)

Görevi ve amacı eski arkadaşları (Başlangıç : Okul arkadaşı) bulup, görüşmek olan sosyal platform feysbuk, acaba insanların yüzyüze görüşmesini artırmışmıdır yoksa azaltmışmıdır !!!???

İşte size tez konusu

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@AYDIN DİRİCANLI

Valla Aydın abıcım. Ben kendı sahsım adına yogun bır facebook kullanıcısı olarak soylıyım.
Ben her facebook'u actıgımda yan sekmede A.Y.P.G. bısıklet forum sayfasınıda acıyorum ama kımseden hıc bısey gelmedıgı ıcın bısey yazmıyorum. Her zaman soylerım ınsanlar once burayı kullansın daha sonra facebook'u kullansın dıye ama nasıl oluyorsa bazılarına forum kullanmak zor gelıyor. Dedım ya ben bu grup'a basladıgımda butun mevzu burdaydı sımdı kımsecıkler yok. Oyle gunler oluyor kı 1 mesaj bıle yazılmıyor. Bence bır muddet facebook sayfası askıya alınıp ıınsanların buraya yonlenmesını saglamak gerek. Nerdeeee o eskı konudakı bılmem kac bınıncı mesaj kutlamaları... Ahhh ahhh... :) :) :)

Geri