Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
AYPG Geleneksel Cuma Turu 20:30 Bakırköy Sahil Gelik karşısı Petrol Ofisi önü

Liste başlasın.

1. Nuri Alper Ulupınar
2. Aydın Diricanlı
3. kitabınız var mı la sizin
4.
5.
6.
7.
8.
9...........

@mehmet kendir

Bırak rahat rahat tur yapsınlar abı. Vıcdan yapma :D :D :D

1. Nuri Alper Ulupınar
2. Aydın Diricanlı
3. kitabınız var mı la sizin
4. Ayhan Metinyurt
5.
6.
7.
8.
9...........

arkadaşlar bu konunun ilk sayfasında 8'de buluşma 8.30'da hareket diyordu amma velakin ben yarım saat bekledim gelen giden olmadı burger kingin oraya.
Bir de dönüş yolunda havada tam burgu yapıp omzumun (öyle zannediyorum) üzerine orta sertlikte bir iniş yaptım ki bu yakın zamandaki ikinci düşüşüm; gelmediğimi düşünüp beddua falan mı etmemişsinizdir inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
20:30 PO demişlerdi, gelik karşısı.
İlk sayfadaki nokta, katılımcıların bulunduğu noktalara göre Po ya sarkabiliyor.
Sizi aradık, ama göremedik, Po kalkışı 21:00 gibiydi. Beni beklediler, istikamet genel istek üzerine Tophaneye çevrildi.
Sonrasında 23:00 katılımcıları ile tercihlide devam edildi.
Tur hala devam ediyor, Avcılara devam....
Ben evdeyim 01:28 itibarıyla.
@trafiksiz Geçmiş olsun,
Bed dua yok gut dua var. ;)

• Beğen
Tepkiler: MEVLÜT M. TUTMAZ
@Levent_K
Teşekkür ederim, valla ağır çekim takla attım, kafayı vurmadım, tesellim var. Ama bisiklet üstündeyken köpeklerden nefret ediyorum :D
aslında hata benim herhangi bir iletişim bilgisi almamamdı ve kendi telefon numaramı falan bırakmamamdı kırmızı-beyaz scott bisikleti olan bir arkadaş geçti, ben burger kingin oradayken ama çok hızlıydı, beni görmedi. Arkadaşlardan mıydı bilmiyorum tabi.
Bir de bahsi geçen PO sahil yolu üzerinde mi o tarafta hiç sürmedim, zaten mecidiköyde oturuyordum şubata kadar o yüzden pek bilmiyorum aslına bakarsanız.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
slm millet bisikleti işlemi tam olarak bitdi ve anladım şimdi bisikletim olduğunu çok güzel oldu gidişi süper en kısa zaman da uzun bir tur yapmalıyım sizlerri özledim [ama malum gece vardiyası..]:in:

@trafiksiz

merhabalar.
Dün akşam her zaman olduğu gibi turumuzu gerçekleştirdik. Eğer özel mesaj yolu ile telofonunuzu bize bırakırsanız size ulaşabiliriz.

Tura başladığımız yer:

(link)

Maalesef siz yanlış yerde beklemişsiniz. Çok geçmiş olsun.

Dün fena bir tur olmadı. Avcılar ile beraber 80k'yı devirmiştik.

Gelen herkese teşekkürler.

@Nuri Alper Ulupınar

Nuri abi, bu aralar tercihliye hemen hemen hergün çıkıyorsunuz herhalde. Geç saatlerde çıktığınız vakit foruma da bir mesaj bırakma şansınız olursa ben de katılabilirim size. İş yoğunluğundan 20:00 saatlerine yetişemiyorum ama 23:00 gibi olursa tercihlide beklerim sizi.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@AYDIN DİRİCANLI

Sabah 08:30 sakızagacı hareket...

Geri