Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Fatma ER

Bu akşam hava temiz.Yarın ne olur bilmem ama bu akşam temiz...

Çıkası olan varsa durmasın...Beşiktaş treni 19:00'da kalkar, ara duraklarda durmaz :) gelen varsa trene takılsın...

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Scudo
dün akşam tercihliden dönerken bugün için bebek yapaılım diye konuşmuştuk kendi kendimize.
bir aksilik olmazsa Mert in yeni bisikleti de bizimle olacak.

20.30 PO diyorum...

• Beğen
Gittik yerinde gördük, taş yerinde ağırmış :) Maaşallah, delikanlı bizi ayakta karşıladı :)

Mehmet usta , tekrar geçmiş olsun.Yarım kalan kekimi sonra isterim kayıtlara geçsin, yedirmedi fantoma , çay bile havada kaldı :)

Mehmet abicim geçmiş olsun..
Geldim gördüm tü tüüü maşşaallah çok iyisin, içim rahat etti :eek:
En kısa zamanda aramızda olacaksın :cheer:

• Beğen
@AYDIN DİRİCANLI

Gıdeceksenız mutlaka yazın abıler. Bende gelırım...

slm herkese sanada geçmiş olsun mehmet abi inşallah en kısa zamanda aramızda olursun ... ayrıcada bisikletin vites gurubunu değiştirdim ama daha deniyemedim...inşallah en kısa zamanda deniyeceğim....

arkadaşlar merhaba, şirinevler'e taşındığımdan grubunuza katılmak isterim. Aslında uzun zamandır istiyordum da tembellik diyelim bir türlü yazamadım. Bugün rutin cuma seferini yapacaksanız katılmak isterim de birkaç soru soracağım.
1. Ortalama ne kadar mesafedir turlar?
2. Temponuz nasıldır? (Yağmurdan çamurdan ve tembellikten sezonu açmak da geç kaldım da:))

Umarım bir aksilik olmaz, katılırım. Araştırma anlamında şu saat olunca daha önce okuduklarımı hatırlamakta güçlük çekiyorum, bu yüzden hoşgörünüze sığınarak bu soruları soruyorum. Teşekkür ederim.

• Beğen
Geri