Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Abi benim voleybolla falan işim olmaz. Ama öyle delikanlı varsa"ben voleybol oynarım sonrada tercihlinin tozunu attırırım" diyen. Ona kapımız her zaman açık.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@mehmet kendir

Abi tercihliye bayıldığımı biliyorsun :) Ama işim vardı akşam gelemedim.Çarşamba akşam Begüm'den izin alıp erken çıkalım X1, X2 artık neyse...

NOT : Bu akşam voleybolada gelemiyorum.Çarşamba akşam 20:00 de PO'da :)

• Beğen
merhaba pedalşörlerrrrrrrrrrrrrr,

yine fitbas durumdayızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

• Beğen
@can ayan

Dün yarışın kalanını seyretmek üzere EUROSPORT'u açtım.Tam da o sırada Caner Eler : Can Ayan , Twitter'den yorum yazmış...diye başlayınca gülücük oldum :)

CONTINENTAL A.Y.P.G. :) :) :)

• Beğen
Bu haber şakaya gelmez.Okuyun , sonra bu konuyu demleyelim.Hayati riskler söz konusu !!!

İlgili habere göre şehir merkezinden ve Azdavay ilçesinden birer kurban var.Şu ana kadarki kurban sayısı 3 !!!

(link)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
dün gece california turunu anlatan bekem ceylan a da yazdım. o da bahsetti.
avrupa yakasında oturup bisiklete binmek isteyenler bu gruba katılsınlar. böyle gruplar önemli görevler üstleniyorlar falan gibi üzerinde durdu, sağolsun.

ve bana yazdığına göre bir hafta katılmayı istiyor bizim bebek turuna.

mangala gelirse ve anlatırsa işimiz zor olm
demedi demeyin ben zaten sizi zor doyuruyom

• Beğen
Tepkiler: Zerrin_
Bence de risk var. Ama şöyle yaklaş 7878 nufuslu bir yerde bir kişi ölmüş. Gelip bizi buluyorsa yapacak bir şey yok. İnancı sağlam olan ecel der. Olmayan çölde kutup ayısı der.

Gruba yeni katılan veya katılacaklar için, Tour de BEBEK :) günü , saatleri ve rotası açısından daha sempatik bir tur.Üstelik AYPG nin klasikleri arasında yer alıyor.

Geri