Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Forum yıne degısıklık yapmıs.
Tesekkur kalkmıs BEGEN gelmıs. :):):)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
genelde gece sürüşü yapan bizler için
en ideal olan şarzlı güçlü ışık veren aydınlatmalar
hem görmek hem de görünür olmak bu işin
olmazsa olmazı..

biraz pahalı ama ( 45 dolar )
inanın değer..

burak aradı bisiklet gelmiş..
yarın öğleden sonra gidip bakacağım
gelmek isteyen olursa (onlar kendini bilir) gidelim..

Bu hafta sonu , Karaburun turu için bir teklifim var...! Haftasonu Fatma ile konuştuğumda Levent'in ve kendisininde bu tura gelmek istediğini söyledi."Yani bir araç olsa da bizde gelebilsek..!" dedi.

Bende grubun araç sürücüsü olmaya gönüllü oldum.Bugün Levent ile de konuştum.Bir aksilik olmaz ise hafta sonu bu üçlü, araç ile tura eşlik edecek... :) Takım aracı gibi peşinizden geliriz :) Bisikleti ile tura katılanların kaba (Çadır, uykutulumu vb) eşyalarını alabiliriz.Fakat kapasite durumundan dolayı hamile, sakat ve gazi olmadığı sürece yolcu alamıyoruz.

Fikri geliştirecek yorumları bekliyoruz...

@AYDIN DİRİCANLI

Nasııı yaaa??
ben gelemiyom diye arkadaşa kahvaltı sözü verdiydim yahu :bilmiom:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Aaaaaa. Forum acilmis.
N i h a y e t . . .

Arkadaslar,
Bısıklet olayını bıtırdım. Daha once paylastıgım alet'ten vazgecıp baska bı alet aldım.
Aldım dıyorum cunku her sey hazır. Sıparıs'ı verıldı. Su anda gelıs suresını beklıyoruz.
Sure bıraz uzun cunku benım aldıgım yer distribütör fırma oldugu ıcın once fabrıkadan fırmaya gelecek daha sonrada fırmadan bıze gonderıcekler. Arada son kontrol'lerı de yapılıp o sekılde DHL kargo ıle gonderecekler. Bu sure tahmınen 7 - 8 hafta gıbı olucak...

Uzatmıyım. Iste yenı pısıkletım...

(link)

• Beğen
Tepkiler: Vedat METİN
@ayhan248

Eyvallah Ayhan abı.
Kullanmama bıraz daha var ama olsun.
Aldık artıkın. :):):)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
slm arkadaşlar kaçgündür giremedim form ancak girdim.hasan kardeş yeni bisikletin hayırlı olsun allah kaza bela vermesin hayırlı sürüşler kardeşim

salı sabahından merhaba pedalşörler.
mecidiyeköyde hava kapalı sıcak sayılabilecek bir hava, tur için ideal

bu ara yeni ayakkabılarımda geldi-diaoda marka sd - uyumlu beyaz kırmızı.

Geri