Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
Arkadaşlar çarşamba günü sabah 06:30 gibi çıkarak kısmetse karaburun turu yapacağım.müsait olan varsa mutlaka beklerim şuan iki kişiyiz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Avrupa yakası günaydın herkesçiklereeeeeeeee

Cumanız müberek ve dualarınız kabul olsun dostlarım.:dua: :dua:

Değerli arkadaşlarım bu akşam ESKİŞEHİR'e giyorum :003: oradaki arkadaşlarla görüşüp cumartesi ve pazarı beraber geçireceğiz kısmetse :winkenlux :winkenlux
dönüğümde bol fotoğraf ve kucak dolusu sevgilerle takrar aranızda olacağım. :60:

haftaya pazar günü kastro için düşünceleride almaya başlıyalım. :bayrak:

Nedret kaptan

trenle lüleburgaz mı yapılır :)
yoksa buradan pedal mı basılır :p
anladığım, günü birlik düşünüyorsun :(
geçen pazar sen gelmeyince sarıların Sülo :boese157:
seni ''borucu'' ilan etti haberin olsun..

Arkadaslar,
Uzun bı sure aranızda olamıyacagım.
Ozel nedenlerden dolayı bısıkletımı satıyorum.
Henuz ılan vermedım ama aksama verecegım.
500 tl'ye herseyı verecegım.
Aklınızda bulunsun...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Raif Korkmaz

Ilgınc olan ne kı abı?
Bısıkletle ılgılı herseyı verıcem.
Ne varsa onlar ıste...
Camurluklar, Yedek Dıs Lastık, Ic Lastıkler falan fılan...

@Hasan TÜRKER

Bende bir zamanlar benzer sebeplerden (Sadece maddi değil anlayan, anlar) bisikletimi sattım, sonra çok ama çok pişman oldum.Bisiklet bir eşya yada sadece bir araç değildir.

Bu sıra dışı bir durumdur, çok belli !!!

Haddimi aşarak bir çağrıda bulunuyorum....!!! Şurada kaç kişiyiz.Herkes 50'şer TL verse gerekli tutar rahatça toplanır.Buna yakın rakamları fanta akşamlarında veriyoruz.Farz-ı misal bisiklet A.Y.P.G.'nin olur.Oda Hasan kardeşimize zimmetli olur.Ne yani çok mu olur ???!!!

Ben kendi adıma ilk 50 TL nin sözünü buradan veriyorum...Haydi bakalım A.Y.P.G. sadece iyi günler içinmidir görelim !

@AYDIN DİRİCANLI

Aydın abı cok tesekkur ederım onerıne ama boyle bıseyı kesınlıkle kabul edemem.
Ben en kısa surede durumu cozup tekrar aranızda olucam.
Ama dedım ya boyle bırseyı KESINLIKLE KABUL ETMEM...
Ben boyle bısey ıcın yazmadım buraya.
Sadece bısıklet tanıdık bırıne gıtsın dıye yazdım. Cok ıyı bı bısıklet degıl belkı ama cokta kotu'de degıl. Alan kısı sıkıntı yasamadan rahatca bınebılır.
Dedım ya dusuncen ıcın cok ama cok tesekkur ederım ama boyle bır seyı kabul edemem.
A.Y.P.G.'nın nasıl bı yer oldugunu cok ıyı bılıyorum.
En kısa surede aranızda olacagım...

hasan dostum sen ,sen ol satma bisikleti ama başka bisiklet alacaksan sat ben hep öyle yaptım bi bisiklet sattım başka aldım bu dünyanın derdi başka türlü çekilmez,,,,

@Kudret Kurtcebe

Baska bısıklet tabıkı alıcam ama bır sure sonra...

Merhaba..Evet çok iyi olur.Face yada forum aracılığıyla iletişim kurabiliriz muhtemelen.Çarşamba günü tura geleceğim zaten.

• Beğen
Tepkiler: Fatma ER
Geri