Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Hasan Türker : turkuaz forma da son durum...

formalar eski formaları yapan şirketten başka bir yerde yaptırılıyor.
fiyat 35 tl.

liste

hasan = XL 2 adet
Mehmet_K = XL 1 adet
Fatıh Inan = XL 2 adet
Fatıh Sevınc = L 1 adet
Fatma = S 1 Adet / XS 1 Adet
Aydın = XXL 2 Adet
Mert = XXL 2 Adet
Erkut = XL 1 Adet
Muharrem = L 2 Adet
M 1 Adet
XL 1 Adet
cn yn = XL 1 Adet
Ofer = 3XL 1 Adet
XL 1 Adet
Burak = XL 1 Adet
NN Nejat = L 1 Adet
Levent_K = L 1 Adet
Oğuz = L 1 Adet
ozndmr(Ozan Demir) = 3 XL 1 Adet
Ademyener= M 1 Adet
Firat Şengöz = 3XL 1 adet
Özgur Özgenc = XXL 1 Adet
Adem Sonmez = 1 Adet ( beden konusunda karar verecek )
Cem Sentın = XXL 1 Adet
Cagrı = XL 1 Adet
Nizamettin Seyhun = M 1 Adet

bunlardan gayrı isteyen olacaksa,
yarın sabaha kadar bu başlığın altına adını ve bedenini yazsın.
yarından sonra hersey ıcın cok gec olabılır.

Aydın : ARKADAŞLAR BU AKŞAM BU İŞİ SONLANDIRIP , İMALATÇIYA KESİN LİSTE VE SİPARİŞİ VERELİM.BUNU YAPABİLİRSEK FUARA YETİŞECEK.HERKES BU KONUDA DUYARLI OLSUN LÜTFEN...!!!

ARKADASLAR FORMA KONUSUNDA SON DURUM BUDUR. FORMA SIPARISINI YENI VERENLER LUTFEN PARALARINI SALI AKSAMI VOLEYBOL'A GETIRSINLER YADA GELENLERLE ULASTIRSINLAR. SALI AKSAMINA KADAR PARALARINI TESLIM ETMEYENLER FORMA ALAMAYACAKLAR. LUTFEN HERKES BU KONUYA AZAMI OZEN GOSTERSIN. KIMSE KIMSEYLE SORUN YASAMASIN. BU KONUDA ACELE ETMEMIZIN NEDENI FORMALARIN CUMARTESI GUNU YAPILACAK OLAN FUAR'A YETISMESININ ISTENMESIDIR...

Scudo
@mehmet kendir

Abi hayırlı olsun...İnşallah en kısa zamanda gönlündeki yeni bisiklete kavuşursun :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
HERKESE GUNAYDIN ARKADASLAR

FORMA KONUSUNDA SON DURUM ASAGIDAKI GIBIDIR. FORMA SIPARISINI YENI VERENLER LUTFEN PARALARINI BU AKSAM VOLEYBOL'A GETIRSINLER YADA GELENLERLE ULASTIRSINLAR. SALI AKSAMINA KADAR PARALARINI TESLIM ETMEYENLER FORMA ALAMAYACAKLAR. LUTFEN HERKES BU KONUYA AZAMI OZEN GOSTERSIN. KIMSE KIMSEYLE SORUN YASAMASIN. BU KONUDA ACELE ETMEMIZIN NEDENI FORMALARIN CUMARTESI GUNU YAPILACAK OLAN FUAR'A YETISMESININ ISTENMESIDIR... ISTEYENLERE HESAP NUMARASIDA VEREBELIRIM...

http://c1202.hizliresim.com/u/w/32skg.jpg

Asan , gönderelim bu akşam mesai bitmeden listeyi...Adamcağız anca yetiştirir cumaya formaları.Birde bize gelmesi var kargo falan...Cumartesi fuarda sivil dolaşmayalım sonra :rolleyes:

Paraları çarşamba göndersekde olur.Üretim başlasın bir an önce...Yanlışım varsa düzeltin...

• Beğen
@mehmet kendir

Fatma'yı bilmiyorum ama sanırım misafirleri var.Ama ben büyük ihtimal gelemeyeceğim, çünkü müşterideyim, muhtemelen geç bitecek bir sorunla uğraşıyorum... :(

Listeyi bu akşam gönderirsek yetişir bence.Herşeyi kendi bünyesinde yaptığından sorun olmaz diye düşünüyorum ama bu benim fikrim tabii...Aslında Can Ayan daha iyi yorum yapabilir bu duruma...

• Beğen
@Cn Yn ( Facebook )

beyler forma sipariş işi tamamdır.
grafiği bekliyorum.
onay verdikten sonra üretime başlanacak.

fuara yetişmeyebilir. sonuçta biz 10-12 demiştik,
ulaştığımız rakkam 32 olunca bana zor yetişir gibi geliyor...

öyle yani ... :p

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
slm millet iyi akşamlar formalar güzel sıkı işden dolayı ben almadım bende turuncu var yeter

slm hayırlı sabahlar perşembe izinli olduğum için o gün fuar gidecem aslında vakit uysa sizle gelirdim..

Formalardan haber var mı ? :cool: :cool: :cool:

hahahahahaa...Biraz stres, biraz heyecan, birazda şaka yapayım dedim :D :D :D Sabahın köründe formacı amcayada telefon açıp...formalar nooldu !!??...diye sormak vardı ya !!! AYPG ruhunu anlamayıp, kırıcı konuşur diye yapmadım :D :D :D

• Beğen
yaptırılacak forma sayısı 34 olmuştur
ücret konusunu hafta sonuna kadar (fuar günü) eksikleri tamamlayalım
paralar ben de toplanacakmış bu konu da bana güvenen CNYN ve Asan :boese157: kardeşime teşekkür :p
olm getirin valla vermem formaları bakın ben bölük çavuşluğu yaptım :in:

@mehmet kendir

Çin ordusu gibi olduk :D yola topluca çıksak, trafiği aksatırız valla :D

Mehmet Çavuş diyorsa doğrudur, icabında gıcık alırsa ödeyenede vermez ha ! Mendil değil, AYPG forması bu :)

El emeği, göz nuru, AYPG ruhu... :)

• Beğen
@can ayan

Usta aynı anda yazmışız :) ben yazdıktan sonra senin mesajı gördüm :) otomatikman tasdik oldu : MEHMET ÇAVUŞ :D

• Beğen
aydın

c.tesi gidip şu çadırı görelim.
oradan da fuar yaparız...

çadırı görmek isteyenler de gelsin.

çadır görme etkinliiiiiiiiii yapak...

la köprüde balık ekmek bira da yapak....

Geri