Bebek'te kahvaltı, Samatya'da balık ekmek, yolda tempo...Hava şartlarınında müsaadesiyle çok güzel bir pazar günü oldu.Bissev'den arkadaşların katılımıyla dahada güzelleşen günün asıl sürprizini, Bebek şubesinden Fatma yaya gelerek yaptı.Birde üstüne Samatya'ya gelince tam oldu
Bugün konuştuğumuz arka uyarı lambasının linkini aşağıda ekledim.Benim lambadan daha gelişmiş fonksiyonları var.Eğer istersen bir dahaki siparişte onuda eklerim.
Bir zamanlar bisiklet sporuyla ilgileniyordum lisanslı bir şekilde. Yıllar sonra tekrar merak saldım ama tabi o eski kondisyondan eser yok Atakent Halkalı Soyak Evlerinde oturuyorum. Yeni bir MTB aldım ayrıca yakın zamanda yol bisikleti de almayı düşünüyorum. Aranıza katılmak isterim. Tabi şu anki kondisyonumla size ayak bağı olabilirim. O yüzden en azından 1 ay antrenmanları sıklaştırarak kondisyon depolayacağım. En kısa sürede sizlere tanışmak isterim. Turlarınıza şimdilik bir MTB ile katılmak sorun olmaz herhalde
Beklerız Ozan bey,
Her carsamba cuma aksamları tur oluyor.
Kondısyon olayını kafanıza takmayın.
A.Y.P.G. Kımseyı arkada bırakmaz.
Istedıgınız zaman katılabılırsınız...
bu ara yine keyifli pazar turlarımız başladı
yeni insanlar katılıyor
inşallah çarşamba günü ben de oğuz arkadaşımı getireceğim
bakalım onun kondisyonu nasılmış
pazar bombamış...gelenlerin ayaklarına (Fatma) pedallarına sağlık
eywallaa Mehmet abii
siz bebeğe ka gelmişken şube eksik olmazdı
evet, samatya konusunda bende kendime biraz şaşırdım ama AYPG işte bu şişede durduğu kibin durmuyo
pedalıma da sağlık olcek ama en kısa zamanda inşallaa maşallaa
Ozan öncelikle hoşgeldin, Bahsettiğin durumun canlı örneğiyim ben Senelerdir kendimce bisiklet sürmem bir yana 6-7 ay bir aralıktan sonra AYPG turuna ilk katıldığımda, resmen yerlerde süründüm.Ama grup bana uydu ve benimde keyif almamı sağladı...Beni hep grubun içinde tuttular , ve ben sanki yıllardır onlarla sürüyormuşum gibi hissettim.Ama çokda utandım, özellikle kendimden Gizli, gizli akşam turlarına çıkıp form tuttum hafta sonu turları için.Belki yine harika değilim ama hala bu grupla sürüyorum...
Anlattıklarınızı görünce keşke grubu daha önce görseydim diyorum. Belki bisiklete dönmem sayenizde daha önce olabilirdi. . Size ayak bağı olacağım kesin ama en azından bunu minimuma indirmek için 2-3 hafta çalışacağım. Benim yüzümden 2-3 saatte bitirdiğiniz turu 7-8 saate çıkarmanızı istemem . Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.