Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Triatlon yarışı için belediye tesisini geçtikten sonra 10cm lik derin beton geçişini kapatırlarsa iyi olur.

Scudo
@Levent_K

(link)

uygun zamanlısına binilirse kaç dak. da kabataşta olyor? yolculuk süresi?...bulamadım.

@Levent_K

6:50 de Mehmet akiften (mehmet abilerin oradaki durak) binsek 7:30 da kabataşta oluruz.

Kayıtlar 7 Eylül son.

olamıyoruz, 7.32 kabataş metro varışı, vapurda 7:30 da kalkıyor, 2 dk ile aktırılamıyor bu hat. Belediyeye sunmalı, ulaşımda açık var :)..

Yarın Floryada şenlik var... :alkis::rolleyes: :alkis::rolleyes: :alkis::rolleyes: :alkis::rolleyes: :alkis::rolleyes:

Hava durumu:
(link)

slm kolay gelsin giden arkadaşlara şimdiden başarılar diler iyi eglenceler dilerim..:alkis::alkis:

İlk Triatlonumu kazasız belasız tamamladım.
Parkurda Aypg nin desteği hep kulaklarımdaydı.
Onlar olmasa herhalde yarışı bırakırdım.

Mehmet abim bisikletini bana verdi yarışma esnasında. Ona minnettarım.
Mehmet abii çok teşekkür ederim. :alkis:

Gökhan ve Levent artık pro olmuşlar. Çok rahatdılar.
Gökhan 6. Levent 13. oldu yaş gruplarında. Onları canı gönülden tebrik ediyorum.
Çok zor bir işi kolay yapmış durumdalar.

Derecem
Yüzme (750 m): 23:38
Bisiklet (20 K): 49:16
Koşu (5K): 29:10

Toplam 1:42:04

40+ da katılan 17 kişiden 16. oldum.
Yüzme işi ben hep korkutmuştu.
Denizde iken aklımdan hep kıyıya varabilecekmiyim düşüncesi vardı.
Hatta ikinci dubanın yönünü kaçırıp sonra yönümü tekrar düzelttim.
Çıktığımda vucudum tir tir titriyordu.

Tabi havuzda yüzmeye benzemiyor denizde yüzmek.
Daha önce o kadar açıldığımı hatırlamıyorum.

Bisiklet 2 seneden beri sürdürdüğüm spor dalı olmasına rağmen brick antreman yapmamanın ve yüzme öğrenmek için tüm vaktimi harcadığım için bacaklar bisiklet üzerinde gitmiyordu.

Koşuya başlamak üzere ayakkabı değişiminde sol bacağıma giren kramp ağrısı ile nerdeyse yarışı bırakmak zorunda kalıyordum. Kalkıp koşuya devam ettim ve koşuda durumu biraz daha düzelttim.

Hikaye bundan ibaret.

Gidecek çok yol var. Disiplinli çalışmayı sürdürmek gerekiyor. (Şu an elimdeki tek foto bu facede diğer fotolara ulaşabilirsiniz)

http://img829.imageshack.us/img829/665/atxp.jpg

slm yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim ve başarılarının devam etmesi diliyorum:alkis::in:

Levent Gazi koşusu 22 eylül Pazar günü saat 10:00 da Anadolu yakası Validebağ Şevket Aktalay İzci Evi Kros parkurunda.

Aşağıda yerin tahmini linki var.

(link)

O gün sabah saat 07:00 da bahçelievlerden metrobüse binip 1 saat içinde Altunizade metrobüs durağında ineriz.

1 km bir yürüme yolu var. (tahminen)
Yarış parkuruna ulaşıyoruz.

Ben katılmak istiyorum. 8 km ve 20 tl katılım bedeli.

Bilgi linki: (link)
Kayıt linki: (link)

Ne dersin?

Gidelim olur.
Kayıtlarımızı yapalım, ulaşım bu şekliyle uygun görünüyor.
Klübü diğer kısmına: "Avrupa Yakası Pedal Grubu" yaz.

@Levent_K

Tamamdır. Mail atıyım mı listeye bizim grubun adınıda yazsınlar? :):rolleyes:

@Nuri Alper Ulupınar
Tabidir ki tabii ki. :)

Ve cevap geldi. :)
Koşu kaydına grubumuzun adı eklendi... :alkis::alkis::alkis::alkis:

https://www.bisikletforum.com/a/img62/2540/hnmo.png

Şimdi koşuya katılacak cengaverleri bulmak kaldı.

Olayı face'deki gruba taşıyacak babayiğit aranıyor.

Facede duyurusunu yapında koşsun AYPG'nin korkusuz pedalşörleri..

Ben ve levent kayıt yaptırdık.

22sinde koşuyoruz. Run istanbul öncesi hazırlık olur..

mrb. konuyla ilgili değil ama tecrübenize dayanarak bişey soracağım .33 yaşında 78 kilo 180boyundayım. 15 yıl aradan sonra yeni aldığım bisikletimleilk kez bugün Zeytinburnu sahil tarafından avcılar oradanda bahçeşehir tarafına yaklaşık 50 km falan sürebilirmiyim sizce yoksa yolda mı kalırım:)

@umut tanrıverdi

Ben olsam ilk turumda km sınırı kendime koymazdım. Gidebileceğim yere kadar gider (10-20km) dinlenir, sonra geri dönerdim.

Kilonuz yerinde. :) yani ideal. İlk turunuzda uzun sürüp popo bölgenizde oluşacak olan dayanılmaz acı ile başbaşa kalıp bisikletten soğumanızı istemem.

Bu hepimizin başına gelen bir hadisedir bilin diye söylüyorum. Ağrıyı pedli tayt ile azaltabilirsiniz.

Bisiklet kullanmaya devam ederseniz vücut bunu tolere edecektir.

Şimdilik bu kadar. Diğer bilgiler turlara gelirseniz bizzat verilecektir. :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
evim bahçeşehir tarafında olduğu için geri dönme şansım yok:)ama vaktim bol .o yüzden bol bol dinlenerek gitmeye karar verdim.pedli tayt ve benzer aksesuar için şuan vaktim olmadı ama düşünüyorum en kısa zamnda.ilginiz için teşekkürler.akşam eve varırsam ve popomun üstüne oturabilirsem burdan yazarım.görüşmek üzere...

Geri