Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Aypg...
AyŞe
serap
gÜlcan
fatma
serpİl
mehmet
sÜlo
goko
nurİ
dİrİcanli
nn
asan
fatİh
burak
mert (ÇÖmez)
ile bir gece konaklamalı yalıköy turunu sorunsuz tamamladı..
baharın gelişini kutlayıp her sene bu zamanlarda yaptığımız turumuzu bu sene de yapmış bulunuyoruz
toplamda 220 km lik tur sezona başlangıç, kendimizi görmemiz ve eksiklerimi tamamlamamız için ders niteliğinde ;)
önümüzde yalova bisiklet festivali var gerçi orada da kalabalık olacağız ama gökhan,ersev,levent_K ve ben festivalin son günü başlayacak olan yalova triatlonuna katılacağız..
tur ile ilgili görselller asan da yüklerse sizlerde eminim neler kaçırdığınızı daha iyi anlayacaksınız..

Scudo
AYPG Klasik Çarşamba Akşamı Turu.

Buluşma yeri : AYPG Durağı / Bakırköy PO ( Bakırköy Gelik karşısı )

Toplanma saati : 20:00

Hareket saati : 20:30

Katılım listesi;

1. Haşim Okyay
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
...

Katılanlar isimlerini listeye eklesin la! :)

@Levent_K

@mehmet kendir

mert cevap versin levo bu soruya

Daha var var daimi çömezliğe devam, Kapıdağ pedallayıp gelmeden, tercihlinin tozunu yaz, kış attırmadan olmaz bu iş derim :D :D :D

Yalıköy'e yadigar cahit olmadan da gitmiş olsam da fokus gökhan abiyle sonradan gidişimiz bomba oldu sağolsun ona da ayrıca teşekkürler, keyifli bir tur oldu. A.Y.P.G. ruhu ve beraberliğini orada da görmüş olduk :cool:

Bu arada yeni bir çömez daha getiriyorum, sportmen bir arkadaş fakat bisiklet konusunda biraz daha yetişmesi lazım Kadim bir arkadaş sonradan dipnot veririm, Mehmet ve Erkut abiyle geçtiğimiz cuma tanıştırdık :04:

Sımdı ortada Yalıkoy Tur'u dıye muhabbetler donuyo ama kımse fotograf fılan gormedıgı ıcın bısey dıyemıyolar.
Tabı yaklasık 400 fotografı forum'a yuklersem benı vururlar. :)
Onun yerıne facebook albumunun lınkını gonderıyorum.
Artık burdan ıdare edersınız. ;)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
gerçekten muhteşem bir yalıköy turu olmuş..fotoğraflar gidemeyenlerin içinde bir ukde bırakıyor:(

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
04.05.2013
adım adım cılar göğüs numaranızın çıktısını almayı unutmayın..
05.05.2013
fıratpen ciler sonunda madalya var. :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Resimler çok güzel.
Hangi güzergahtan gittiniz, bunu özellikle yol durumunu öğrenmek için sordum. Bu taraflar benim de gittiğim yerler ama bazı yollar çok bozuktu geçen sene.

Geri