Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
A.Y.P.G. buzlu sahıl'ınde hakkını verdı.
Sakatlık olmadan sag salım dondu herkes evıne.
Her sey cok ıyıydı.
Bızı tek uzen Aydın Dırıcanlı'nın bugun gunduz merdıvenlerden kayarak hafıf sakatlanması haberını almamız oldu.
Bebek Subesınden sayın Aydın Dırıcanlı'ya burda tekrar gecmıs olsun dıyor. En kısa surede ıyılesıp sele ustune cıkmasını temennı edıyorum...

Bu hafta Çarşamba turunu aksatmadık.
Tüm gelen arkadaşlara teşekkürler.
Begümü ziyaret ettik.

Karlı yollar bisiklet tekeri gördü.

Buyrun fotolar.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu grubu neden sevdiğimi biliyorum... :cool:

Sizinle olamadığım için çok üzüldüm.Aslında hep böyle bir hava beklemiştim sürmek ve sizinle olmak için.Ama kul kurar , Tanrı gülermiş...! :rolleyes:

Aslında karda çok dikkatli olmama rağmen hiç beklemediğim bir yerde, bina içindeki merdivenlerden hemde 1 kat düştüm.İnen, çıkanların ıslattığı mermer merdiven bisiklet kariyerimi bitiriyordu az kalsın... :) Malum gövde filinta irisi olunca hasarda bir o kadar iri oldu :( Bel bölgesinde enlemesine bir morluk ve lokal ağrı durumu var.Röntgen sonucunda bir hasar görünmedi.Bugün MR çektireceğim çünkü düştüğüm gün (Salı) yürüyebildiğim halde dün yürümekte biraz zorlandım ve bugün sağ bacakta tuhaf bir durum var.Bakalım ne olacak !?

@AYDIN DİRİCANLI

Aydın abı bızde dun aramızda olamamana cok uzulduk.
Sana cok ama cok gecmısler olsun.
Insallah kotu bı durum yoktur.
Insallah en kısa surede ıyılesır ve aramızda olursun.
Bebek subesı sensız olmaz bılıyorsun... :in::in::in:

@Hasan TÜRKER

Sağolasın Asanım :) Zaten şube müdürü Aydut Fatma izinde :D Eğer bende gidersem şube kapanır :D Zaten 2 kişiydik :D

Bakalım umarım kötü bir durum çıkmaz ama çıkmayacak gibi...Öyle motive ediyorum kendimi...

@AYDIN DİRİCANLI

Iyı dusun ıyı olsun demısler.
Cıkmaz ınsallah dualarımız senınle...

• Beğen
Tepkiler: Aydın Diricanlı
Bekleyenler ıcın bılgı olsun dıye soyluyorum.
Salcano 2012 model'lerın fıyatlarını acıklamıs.
Benım baktıgım Cyclocross Apex'ı daha once ogrendıgım fıyata cok yakın.
Bakalım artık yaz gelsın kısmetımızde ne varsa gorelım...
Kısmetse Mayıs'ta kavusacagım yenı velespıt'ım... :D:in::in::in:
(link)

evet beyler AYPG köy sandığı ve imece olayı başlıyor..
kimler bisiklet ister kim katılıyor ..
yapalım ..sıra ile alalım ...
olmadı verirlerse konuşup hepsini birden alalım
pazarlık için Sarıların Süloyu müzakereci ilan ediyorum

Asan abim çok ciciymiş müstakbel velosipidon inşallah ayrılığını en kısa sürede sonlanır.

Salcanonun fiyatları almış yürümüş, misal benim modelim citysport 27hds 970tl liste fiyatı vardı, vites kolları alivio ön ve arka attırıcılar deore, bu sene tüm set acera olmuş, teker göbekleri deoreydi daha ucuz bir sram modeline düşürmüşler, arka kaset hg30 yenisi hg20 olmuş, fren sistemi şimano M445 hala aynı ama rotorları biraz daha ucuz model takmışlar ve liste fiyatı 1237tl'ye(sanki gramla altın hesaplıyorlar) yükseltmişler, güncel modelin 1237tl olduğu yerde, ben kendi bisikletimin sıfırını min 1519( :D )tl olacağını düşünüyorum adamlar hem fiyatı % 30 arttırmışlar, hem de malzemeden kısarak reelde yüzde 60 civarı bir zam yapmışlar, bu oranın hepsini dolardaki artışla açıklamakta pek mümkün değil sonuç itibariyle doların artış oranı belli.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@mehmet kendir

Valla yazdıgım gıbı ben ancak Mayıs bası alıcagım ve su anda nakıt mı yoksa k.kartı mı bellı olmadıgından katılmam cok uygun olmayacaktır. ama ılla sende katıl dersenız sızın lafınızın ustune laf solemeden katılırım...

Geri