Scudo Sports

avrupa yakası cuma akşamı turu 4 nisan...

Scudo
Büyük geçmiş olsun arkadaşım.Evet cana gelecegine mala gelsin.Ama diger yandanda mal canın yongasıdır demişler ki öyle zaten.Ben çalışiyim didiniyim icabında dişimden tırnagımdan arttırdıklarımla birşeyler aliyim, eee elin şerefsizi alsın götürsün.kat kat fazlası biryerlerinden çıkar inşallah adinin.tekrar geçmiş olsun arkadaşım.görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: deniz yenidoğan
@hızlı

valla hızlı bey kardeşiminde dedigi gibi aramızda degilsin diye sırf seni anmak aramızda seni daha iyi hissetmek için yaptık o parmagı:D yoksa aman efendim ne haddimize:D

2011 Hazıran Ayından berı bırlıkte oldugum grup'un eskı fotograflarına baksam sahıden guzelmıs. Herkesın ayagına yuregıne saglık...

haklısın hasan eski fotoğraflar tatlı anıları hatırlamamza neden oluyor,o duyguyu yeniden yaşattığın için teşekkürler ;) zaman ne kadar çabuk geçiyor :(

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@Nedret Günaydın

Nedret Abı ( sızınle kıyıkoy yolunda tesadufen tanıstık ) ben buradakı arkadasların cogunu tanımıyorum. hatta senın tarafından acılan ılk konu'da bulunan yada turlara katınlanların cogunu tanımıyorum ama gercekten benım ıcın cok onemlı bısey.
ılk konu'nun tamamını okudum. cok guzel sohbetler yapılmıs. cok guzel turlar gerceklestırılmıs.
Buradan sana tesekkur etmek ıstıyorum. ıyı kı bu grup'u kurmussun. ıyı kı A.Y.P.G. var. ve ıyı kı sızler varsınız...

Geri