Scudo Sports

Avrupa Yakası 26.10.2007 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

@msd_57

Büyük bir ihtimalle Ben evden 19:00 en fazla 19:15 gibi çıkarım. Yavaş yavaş gelirim.

@hızlı

Yağmur olursa ben gelemem diyen buraya yazsın şimdiden haberimiz olsun ama bugün hava çok güzel gibi görünüyor ama yağmur yağabilir düşüncesiyle tura katılmamazlık yapmamak lazım. Yalnız evden çıkmadan yoğun yağmur yağıyorsa kimseyi zorlayamayız.

Scudo
hımm soner bey ben anca o saatte evde olabilirim ki malum trafik de ne olacagı belli olamıyor ben gene sizi en iyisi sahil yolunda yakalarım

Gorusmek uzere :)

Abi soner supersin simdiden kesene bereket :)

selamlar.bugun ki tura bende geliyorum..inş.:)
metin bisiklet önündeyim...geçen hafta olduğu gibi...g.üzr...

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
bir turu daha kazasız belasız ve neşeyle tamamladık.katılan arkadaşlara teşekkürler.

• Beğen
serdar,hızlı ve ben dönerken yeni bir pedal keşfettik (dp) pedal.nasıl oluyor derseniz; köpek ayağınızı kaparsa olur.ben tecrübe ettim.allah'dan yetişemedi...yoksa yanmıştım:)

@brol

Geçmiş olsun. İyi atlatmışsınız.

tur her zamanki gibi çok güzel oldu. Katılan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Wolfret'ten acil fotoğrafları bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: brol
katılım icin tesekkurler herkeze fotoları beklemekteyiz simdi :)

birol gecmis olsun kopege o guzel fırsatı vermedigin icin :)

• Beğen
sağolasın mehmet...

arkadaşlar resimler hala ortada yok.volfret'ten haberi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@brol

ben yalan oldu die dusunmekteyim ama :)

@brol

soneryen ; Geçmiş olsun. İyi atlatmışsınız.

tur her zamanki gibi çok güzel oldu. Katılan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Wolfret'ten acil fotoğrafları bekliyoruz.

1 Cuma turunu daha geride bıraktık.katılan herkese teşekkür ederim.özellikle ikramı için soneryen..kesene bereket.. bu arada grupta kopmalar oldu zaman zaman ama yinede ggüzel turdu...arkadaşlar renk ve netlik ayarlarını yaptıktan sonra hemen ekliyorum,Fotolar şu an fırındalar taze çıkınca birazdan az sonra geliyooolar..:D .......ok..yine bir cuma turunda daha g.üzr..

• Beğen
dostlukların pekiştiği,bilgilerin paylaşıldığı ve yeni tecrübelerin kazanıldığı bir turumuzu noktaladık.katılan aramızda olan ve aramızda olamayıp bizlere sevgilerini ileten tüm pedal dostlarına teşekkür ederiz.yeni bir etkinliğimizde tekrar görüşmek üzere:winkenlux

wolfret bana geçmiş olsun demişsinde bana birşey olmadı çok şükür.

soner hayırdır gecmis olsun ne oldu abi ?

Bana bana birşey olmadı nerden çıkardınız. brol'ları köpek kovalamış diye yazdım. Hatlar karıştı. Bana olan biten birşey yok çok şükür. :) Samet (wolfret) karıştırdı ortalığı :D

• Beğen
Geri