Scudo Sports

Avrupa Yakası 26.10.2007 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

Nedret Günaydın

Forum Bağımlısı
Tepki
3.589
26.10.2007 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu.. :winkenlux

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 26.10.2007 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 13* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

http://img507.imageshack.us/img507/5397/dsc01358gt0yd4.jpg

irtibat telf.
0542 598 74 73

Scudo
Yollar izin verirse oradayim

bu tura katılmak isterdim ama okuldan çıkıp yetişebileceğimi sanmıyorum cuma trafiğinde:( bi daha ki cumalara kısmetse artık..

Bir aksilik çıkmaz ise bende düşünüyorum. Özledim sizleri yaw geçen haftada katılamamıştım.

@emresafa

Emre sen şansını zorla seni turda görmek beni mutlu eder biliyorsun

selam cuma yolcuları,kısmetse ben de geliyorum.görüşmek üzere...

Selam dostla, iş yerinden saat 10'da çıkacağımdan gelemiyeceğim. Öbür haftaya sizinleyim ama. İyi turlar size.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@abdullahabdullah

Kardeşim bir türlü tanışamadık seninle, kısmet olmadı. Ben geliyorum sen olmuyorsun, sen oluyorsan ben yokum. Brol ve serdarsen hangi iskitameti kullanıyorsunuz beraber gitme imkanımız olur mu? Ben papaz köprüsünden - Şirinevler'e kadar olan yeni düz yolu kullanıp, şirinevler'den Bahçelievler'e doğru tırmanıp oradan e-5 çıkıyorum çok tatlı bir rampadan e-5'ten kendimi aşağı salarak Tekzen'in orada oluyorum. Bilgilerinize sunarım.

soneryen bende katılayım size biryerde bulusak oradan beraber geceriz

@serdarsen

birol benide al,yada alttaki akşamları dönüş için kullandığımız yoldan geleceğim.orada karşılaşabilirizzz

Mehmet sen kaçta nereye geleceksin. Ona göre haberleşelim. Birde yağmurda yağsa tur gerçekleşecek mi? Yağmur yağınca kimse gelmeyecekse evden boşa çıkmayalım.

walla sen normal evden cıkıs saatini soylersen guzel olur ona uyum saglamaya calısırım

Su anda aksama hava guzel gibi duruyor

arkadaşlar yağmur yağması olasılığına karşı,gelmeyecek olanlar birbirlerine haber versin.sonra yollarda gözlerimiz sizleri arıyor ve merak ediyoruz.

Geri