Scudo Sports

Avrupa ve Anadolu yaka pedalşörleri tur önerileriniz dikkate alınır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kuzey Ege

önemli olan her yaştan bisiklete gönül vermiş dostlar ile birlikte pedallamak ,ulaş dostumuz çok genç ,ve en yaşlı ben ama amaç aynı sevgiyi paylaşan insanların sahada pedal çevirmesi,bu turlarda ekip ile yaptığım non- stop sürüşler olmayacak,33 km durmadan basma idmanlarımız kış dolayısı ile sekteye uğrayacak, bunun nedeni yerler ıslak iken pek öyle sürat olmuyor,kartepe bisiklet takımın diğer topiğide kışın açık ,yağışsız havalarda idman yapacağız ayda 1 kez olur anca ,bunun nedeni nisanda yapılacak kartepe17.tur ve mayıs ortası uludağ 4.sefer,bu nedenle mart ayında idmanlar sıklaşacak ve nisan

Scudo
bende merak ediyorum kadıkoy tuzla aydos ömerli git gel sıkıldım tavsiye alabilirim göçbeyliye bir gidemedim formuladan dönüyorum köpekler beni bekliyor hep orda :koptum::krktm: iyi ki drift yapanlar falan oluyorda onlar biraz gaz veriyor onlara takılıp geri dönüyorum. formulanın otoparkının orda. ben bir aydos yapıcam fırtınaya karşı gelen varsa rüzgara duvar olurum :D

evet beykozdan sonraki eğimler güzel yalnız poyraz olmadığı bir gün denicem. stravada gidenler olursa takılıcam peşlerine onlar gerçi riva yı da geçiyorlar. stravada 216 anadolu olması lazım hep gittikleri etap

hızlarına yetişemiyorum gençlerin ondan geçen veledromda baktım bir kaç tur attım stravadakiler gerçekmi diye gerçekten de gerçekmiş ben 30 ortalama yapsam şaşırıyorum onlar 40 ları görüyor veledromda. tabi haftada en az 3 gün antrenman yapıyorlar her sabah işe git gel bisikletle gidiyorlar. ondan benim de yaş 30 u geçti artık biraz tur şeklinde bakıyorum performans sürüşleri için antrenmanlı olmak gerekiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Cem Ç.
Evet, soylediklerinize katiliyorum. Performans surusleri duzenli antreman gerektiriyor. Ben de normalde sehir icinde ve yakin turlarda genelde 25-30 arasi performansla turluyorum. Ancak bu bile performansi arttirmasa da dananikliligi arttiriyor. Yazin trakya ve marmara ve egenin bir kismi olmak kaydiyla yol bisikletiyle 1400 km tur yaptim, evet fazla yukum yoktu ancak bir gun bile "of bugun cok yoruldum" dedigimi hatirlamiyorum, gunluk ortalama 130-140 km arasi yol katettigim halde. Ortalamalarim da genelde 25 civarinda seyretti.
Bu arada yol bisikletiyle gayet de guzel turlaniyor, arkaya sele borusuna monteli bir bagaj ve gidona ufak bir canta ile kucuk bir sirt cantasi gayet de gordu isimi. Cadir almadim, sadece mat ve uyku tulumu.
Yanima aldigim yedek sort tshirt ve nano havluyu da yastik yaptim, deniz kenarinda yildizlara bakarak uyumanin keyfi, paha bicilemez.
Tek sorunum yarilan arka lastik oldu, onu da yanima aldigim bir katlanir lastikle hallettim.
Yakin bolgeler icin kis mevsiminde olmasa bile, ilkbahardan itibaren max 150 kmlik yakin rotalarda bu tarz turlar duzenlemek isteyen olursa her sekilde katilimda bulunurum.

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
valla yokuşu ayakta çıkmayı öğrenebilsem(becerebilsem) buralar çok hoş tırmanıcılar için / eğimde 2 km yokuşmu dersin slalom yokuşmu dersin herşey var ama bende ayakta yokuş çıkma bilgisi yok oturarak ah vah çıkıyorum hadi bi ayakta basıyım diyorum bacak otur oturduğun yerde der gibi bi anda gücünü bitiriyo mecbur inip yürüyorum :(

Tavsiyesi olan varmı bu ayakta yokuş için :eek:ops::aglyrmngaa:

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12144685_1053138941385346_7379064331733611376_n.jpg?oh=b657dbffe1931cefbaa32dca7a0b8d59&oe=56C3FD9E

ulaş vücudunu öne ver ,ve gidonu sağ sol yaparak(vücut ile) dans eder gibi çık,

topik bütün kış günceldir

programlar

8 kasım anadolu yaka ballıca
15 kasım belgrad olacaktır

anadolu yaka ve avrupa yaka davetlidir.

@Kudret Kurtcebe Bey merhaba başakşehirde ikamet etmekteyim ballıca ismini duyunca bende katılmak istedim orada kayınpederimin yazlığı var ve 2 haftada bir gideriz oralara çok güzel yerler orman ile iç içe. Biraz köpek fazla :) sadece. Ben 2 hafta önce bu turu tek başıma yapmayı çok istemiştim ama bağzı sebeplerden dolayı iptal oldu. Başakşehirden marmaraya kadar bisiklet ile oradan kadıköy sahile bağlanıp pendiğe kadar ardından da ballıca köyüne ulaşmayı hedeflemiştim. 8 kasımda ki programınıza eğer size yatişebilirsem sizinle bearaber gitmek isterim.

B@Ulaş Çavuşoğlu Kayaşehir girişinin olduğu yere olimpiyat stadıdın ilerisine bahçetepe diye yeni bir site yapıldı. Orda oturmaktayım.

@Kudret Kurtcebe sanırım sabah erken çıkarsam yetişirim.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Yakın sayılırızbi ara konuşup birliktesürmek isterim :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri