Scudo Sports

Avrupa kavşağında Türk tipi kaza :)

Scudo
@Ertan M.

Kural gereği kavşağın içindekinin üstünlüğü ve önceliği vardır. Bisikletli kavşak içinde olduğu için diğerleri ona yol vermelidir. Bisikletli kurala uygun davranmış. Çarpan araba %100 suçlu.

Muhtemel telefon vakası..

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Araba sadece bir binanin golgesinden geciyor. Uzun, karanlik bir tunelden filan degil yani. Surucunun golgenin bittigi yerdeki bisikletliyi gorememesi mumkun degil.

Cok temiz ortamlarda buyuyen cocuklarin bagisiklik mekanizmalari zayif olur. Karsinda dusman olmayinca ordu beslemezsin. Bizim ulkede trafikte bisiklet kullanmak kellegi koltuga almak oldugu icin trafikte mecburen iki kere tedbirliyiz. Hollanda'da bisiklet kullanirken kavsaklarda sagina soluna bakan benden baska kimseyi gormedim. Ben kavsaga girmeden, kavsaga girerken, kavsagin icinde, kavsaktan cikarken elli kere saga sola bakarken elin Hollandalisi elinde telefon, bisikletin uzerinde kimbilir kimle mesajlasarak geciyor kavsaktan.

Yazili olan ve olmayan kurallara uy, karsindakine sadece insan oldugu icin saygi goster, hayati baskalari icin kolaylastir ki onlar da senin hayatini kolaylastirsin. Ecnebiler bunu ogrenmisler, darisi basimiza.

@Anonim kopyala-yapıştır bilginiz için teşekkürler :) 3. fotoğrafta göz kamaşması geçirdiği için göremiyormuş, yani araç sürücüsü haklı bu durumda. Teşekkürler :)

Screenshot_15.png

Burada araç sürücüsü kısa süreli göz kamaşması yaşadığı için malesef bisikletliyi göremiyor ve bu talihsiz kaza yaşanıyor arkadaşlar. Ömer beye sonsuz teşekkür ediyorum harika bir tespitte bulundu kendisi :)

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
@Serkan Mıstınoğlu Araç sürücüsünün haklı olduğunu düşünmüyorum, hatta gözünün kamaştığını falan da düşünmüyorum, sadece sizin "zırva" olarak nitelediğiniz yorumların fiziksel olarak ihtimaller dahilinde olduğunu vurguluyorum. "Kopyala-yapıştır" bilgiyi de size yanıt olsun diye değil, Murat bey "aksi bir durum kesinlikle söz konusu olamaz" dediği için paylaştım maalesef, oturup size özel tez hazırlamak yerine "kopyala-yapıştır" yaptığım için kusura bakmayın lütfen, affınızı diliyorum!

nesini komik buldugunuzu anlayamadım.

bende diyorum ne şerefsiz adammış kapıyı açıp çıkmadı bile :D
o değilde çok ciddi vurmuş. baya attırmış bisikletliyi. en ufacık bir yavaşlama bile yok araçta. aynen türk tipi bir kaza olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Berkant28
Burada göz kamaşması varsa akşama kadar etrafın çarpışan araba dolması gerekir..
Bir de memleket sanırım İngiltere her tarafı güneş olsa ne yazar.
Bence burada güneş körleşmesinden çok sorumsuzluk ve bisiklet körlüğü dediğimiz bisikleti adamdan saymama semptomu var..

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri