simdi anadolu yakasindan maratona yazilmak icin kadikoy civarinda en kolay yer neresi? bir bilen varsa nolur not dussun, carsamba oradayim ben de numarami alayim!
Arkadaşlar az önce 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri Genel Müdürlüğü' ile telefonda görüştüm ve oradaki yetkili hem kendisi direk olarak hemde (galiba) müdürüne sorarak bisikletle katılımın kesinlikle yasak olduğunu dile getirdi.
Bu belediyenin açıklaması ancak ben yinede şansımızı deneyelim derim en kötüsü geri çevirirler,içeri atacak değiller ya.Hem geçtiğimiz senelerde bunu gerçekleştirenlerin olduğunuda biliyoruz.'Yani geri çekilmek yok teslim olmak yok':Skull-175 ...
Ben bugün numara almaya gittim ama kimseyi bulamadım,herhalde yağmurdan ötürü biryerlere saklanmışlardı.Yarın tekrar bakacağım.
Bu arada ''bikergrrl'' bu organizasyonun sitesi,(link) burada numara almak için belirlenen noktaları bulabilir sana en yakın olanından temin edebilirsin.Sanırım son tarih 4 kasım.
acumur gordum o siteyi.. ama sitede verilen kayit noktalarindan birsey anlamadim. Kadikoy diyor ama kadikoyun neresi?? O yuzden bu isi yapanlar, bilmemnenin yani, onun sagi, bunun solu gibi tarif ederlerse is kolaylasir diye umdum
ha bir de unutmadan, tabii ki bisikletlerimizi alalim ve gidelim. oraya kadar gitmisken, numaralarimiz da varsa bizi geri dondureceklerini zannetmiyorum hem araclari da olmayacak, napicaklar arkamizdan mi kosacaklar
Kadıköy'de muhtemelen ya Eminönü yada Beşiktaş iskelerinin önündedir.Beşiktaş'ta da iskele demişler o yüzden öyle tahmin ediyorum.
Maraton konusuna gelince;Bugün Beşiktaş'ta bulamayınca standı ve eve geldiğimdede bu siteye bakınırken bu belediyenin spor bölümünün telini buldum ve arayıp sorayım istedim.Hazır aramışkende bu konuyuda açtım ne diyecekler diye ve yazdığım gibi kesinlikle yasak dedi adam.
Ancak şöyle birşey var;Ben sorunca adam 'ama bisikletle insanların arasında gitmek tehlikeli,olur izin veremeyiz böyle bir şeye' dedi.Benim tahminim onlar yorumlarını bizimde bisikletle yarışa katılacağımız doğrultusunda yaptılar.Halbuki bizler koşu başladıktan sonra o kalabalık insan grubunun arkasında seyir edeceğiz.Açıkcası bende geri çevrileceğimizi düşünmüyorum.
Yoksa da dediğiniz gibi peşimizdenmi koşacaklarbasarız pedallara kaçarız,heyecan olmuş olur ...
insallah muaffak olursunuz gazanızda hic sanmıyorum ya neyse,ahmet cidden isterim köprüden bisikletle gecmenizi,belki seneye maratona ek olarak birde bisiklet yarısı eklenir takvime ,neden olmasınkı ?bayada hos olur mesela 100 km civarı bir parkurla,avrasya turu adı altında bayada guzel olur gibime geliyor! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ne dersiniz?
Arkadaşlar ilgilenenlere halk koşusu için Kadıköy'de Beşiktaş iskelesinin önünde stant var.15 Km. ve Maraton için Beşiktaş Dolmabahçe'de bulunan ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin birimi olan Spor A.Ş.'ye başvurmanız gerekiyor.İnönü stadının yanından yukarı doğru çıkarken solda.Küçükçiftlik Lunaparkının karşısında.Geçen yıllarda ücretsiz olarak kayıt yaptırabildiğiniz Maraton ve Yarı Maraton koşusuna,bu yıl 5 YTL karşılığında kayıt olabilirsiniz.Bu sene yeni bir uygulama ile katılımcılara tek kullanımlık chip dağıtılacakmış.Ayakkabılara irtibatlanan chip ler sayesinde sıralama tespit edilecekmiş.Bisikleti ile katılacak arkadaşlar niçin koşmayı düşünmüyorlar?Ben Avrasya Maratonuna katılmak için yıllık izinimden kullanıyorum.Pazar günü çalışmak zorunda olduğum için böyle bir çözüm ürettim.Bu sanıyorum 10. yılım.İlk bir kaç sene Halk Koşusuna katılmıştım,baktım halk koşusu fazla medyatik,daha ağır abilerin katıldığı 15 Km. yi koşmaya başladım.Oldukçada memnunum,herkese tavsiye ederim.Bir kez koşun,alışkanlık yapıyor,gelenek haline geliyor.Evinizin bir köşesine madalyalarınızı asarsınız.Kimbilir belki torunlarınıza hatıra bırakırsınız neden olmasın
bence o karambolde kimse bişey demz bisiklete
en kötü elimize alıp köprüde yürürüz
zaten katılanların çoğu ordan yürüyerek geçiyo
hatta resim çekmek için duruyolar
plakamızda olmadığına göre cezada yazamazlar
Hakikaten köprü geçme parası o galibaayağımıza takılanda işte tek seferlik ogs chipleri ve tabikide halk koşusuna katılıyoruz.
Birde bu chipler gidiş-dönüş mü acaba