Scudo Sports

Avrasya Tüneli'nden Geçen İlk Bisikletçi

@Kuzey Ege
Sanırım bu yorumu sadece avrasya videosunu izleyerek yaptınız. Çünkü daha önceki videolarında otomobil kullanan kadınları kovalayan ve laf atan birinden bahsediyoruz. Delikanlı bir arkadaşımız dediğin için özellikle belirtmek istedim bu durumu...

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Bu konu tartışıldıkça adam daha fazla prim yapmış oluyor farkında değil kimse.
300 lirayı kilitlemişler olay kapanmış, niye uzadı ki?

Konuya nacizane yorumum, Videodaki arkadaş neyi ispatlamaya çalışmış belli değil. Ego tavan yapıp, çılgınlık yapacağım diye bilinçsiz bir şekilde bisiklet kullanıyor. Elbette orada bisiklet giremez tabelası yok, trafik kuralına uymadı diye bir şey söylenemez ama arkadaşın hal ve hareketleri ciddi şekilde psikologlar tarafından incelenmeli diye düşünüyorum.

105377 dosyayı görüntüle

167.6 dan sonra 80 çok gelmedi. Geçenlerde konusu açıldı 16km yol boyunca 50 küsür ortalama yapan biri vardı, bu tünelde kaç yapar acaba 100ü geçer diye düşünüyorum

@Serkan Mıstınoğlu

Ahmet Orken kim ki? Tanıyanınız var mı? Hangi köprüyü geçip kural ihlali yapıp meşhur olmuştu?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Kerem Groims

hahahah şahane sevdim psikolog ,,,,:harika::harika::harika::harika::harika:
yav bu çocuğun evde ne sorunu var acaba babası bunu evdenmi kovdu acep ?

@cngz

ahmet örkemin elini sıkıp tebrik etmiş idim derneğin düzenlediği bir turda ahmet örkem zati böyle bir işe asla kalkışmaz ,ha froome 'un yaptığı gibi yapar ise olur yani orada tek başına zamana karşı yarışacak ,tek araç sokulmayacak,
tabi o gün oranın trafiği allak bullak olur ..

trafiğe kapalı manş tüneli

@uguryilmaz144
Ben eskisini bilmiyorum. Eger dediginiz gibiyse elbette kendisinin buyuk ayibidir ve net bir sekilde terbiyesizliktir.
Delikanli derken ise karakterinden degil, kalkistigi isin riskinden dolayi dedim. Zira karakterini bilmem.

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Hadi diyelim tünelden bisikletin geçmediğini bilmiyordun.
-Arabalara makas atma.
-Polisten kaçıyorsun,polisin iyi niyetliliğini suistimal ediyorsun.
-Ters şerite girip araçları riske atıyorsun.
-Bisikletliye saygı çerçevesinde yapılan her şeyi bir çırpıda çöpe atmış oluyor.
-Sosyal medya birbirini taklit edecek kişileri kapsıyor.Yarın bir gün birisi yine geçmeye kalkışsa ve başına bir şey gelse hesabı kim verecek?
Bisiklet yolu mevzusuna girmiyorum.Tünel yapılırken bisiklet yolu yapılmamış.Bunlar tartışılır meseleler.Ama bir kural var diye bunu ihlal etmek olmaz.
Herkes kafasına göre hareket ederse, birazcık bile olan düzen çöpe gitmiş olur.

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
Avrasya tünelinden gecmenin sonu bu. Iyi olmus, bundan sonra ayagini denk alir umarim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Fatih.acar
@Murat Cömez

Bence az daha çok verilmeli ki biz iyi bisiklet kullanıcılarını zan altında bırakmak neymiş anlasın :mad::mad:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Biraz da veri aktaralım.

Avrasya tüneli için devletin verdiği geçiş garantisi yıllık 25 milyon araç.
Bu da günlük 68.500 araç demek.
Devlet bu tünelden her gün 100-120 bin araç geçmesini bekliyordu.

(link)

Geçti mi peki?
Açılıştan yani 20 Aralıktan bu yana geçen araç sayısı 1 milyon.
Yani 50 günde 1 milyon araç.
Yani günde 20 bin araç.

(link)

Aradaki fark ne oldu?
68 bin 500 eksi 20 bin eşittir 48 bin 500.
Bu farkın garanti edilen "gelirini" kim ödedi?
Biz ödedik.
Geçmedik ama ödedik. Geçsek de öderiz, geçmesek de.

1 bisiklet
1 milyon araç...
ve halkın cebinden çıkan "garanti" kâr.

@Kudret Kurtcebe
Bayramda İstanbul bomboş olur o zaman geçebilir Ahmet Örken :harika::)

Kurallara riayet etmek lazim ama iki kıta arasında bisikletle yolculuk yapabilmek için tek seçenek gemi olmamalıydı.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Geri