Scudo Sports

Avrasya Maratonu(Resimler eklendi.)

@bibidibabidibu

Rica ederiz ne demek. Zevkti. Tekrarı hep beraber inş.

Scudo
belgrada gelmeyi gözüm yemese de :) harika bir gündü..

kaptan vural köprünün diğer ucunda kaldı aziz türk polisi saolsun..
bisikletli görevlileri gişelere yönlendirdim ama sanırım dönmüştü, 15 dk bekleyip avrupa yakasına pedal bastım.. hakan yazman'dan telefonunu alıp ulaşmaya çalıştım ama olmadı.. forumdaki üye listesinden de bulamadım, sanırım hata var.. bana ulaşırsan sevinirim, umarım sorunsuz dönmüşsündür yorucu olsa da.. epey üzüldüm..

avrasya maratonunun finişini izledim dönüşte.. moralim düzeldi.. muhteşemdi :) ak saçlı dedeler, teyzeler, özürlüler, elele sevgililer, arkadaşlar geçti finişten.. dile kolay tabanvay 42 km.. çok saygı duydum.. gerçekten de sporun evrensel bir dili var.. sıralamalardan baktım 57 yaşında bir türk bayan ve 69 yaşında bir dede tamamlamış parkuru, sürelerinden kim olduklarını hatırladım :)...

kısacası çoook güzel bir gündü.. herkese teşekkürler..

Arkadaşlar biraz geç kaldık duyurmakta ama bi anda sertaç la karar verdik.saat 20:15 te beşiktaş sahil barbaros parkında (iskelenin arkasında) toplanıp boğaza doğru gezi amaçlı tur yapıyoruz.özellikle yakın yerlerden katılmak isteyenler için ideal bir akşam.çünkü hava güzel.sanırım ortaköy portakal yokuşundan sırasıyla ulus-z.kuyu-m.köy-taksim tarafına gideceğiz.taksimden yada m.köy eve dönecekler içinde ideal bu güzergah.katılmak isteyenler ismini listeye ekleyebilir yada beni cepten arayabilir 0 536 564 00 54

1.emre (+)
2.cem (+)
3.serkan (işten yetişebilirse
4.sertaç (+)
5. .....

elif hanım merhaba polislerimiz sağolsun bizi 2dakka yüzünden geçirmediler benimde aklım sizde kalmıştı telsizle sizi bildirdiler bekledim biraz baktım sizi çeviren yok üsküdar beşiktaş levent yolundan devam ettim. bana hakan yazman geldi bidaha ki gün teşekkür ederim ilginize ayrıca size abim sayılan Hakan Keskin in selamları var..
MSN ADRESİM- vuralusta@hotmail.com

Tüm resimler için sana bol bol teşekkür ve minnet ediyorum kardeşim süpersin :)

Ne güzeeel arkadaşlarım,dostlarım var şükürler olsun allaha hepiniziii sewiiorum:)

resimlerrr süpperrrr,paylaşım için herkese teşekkürlerrr..sayenizde inanılmaz keyifler aldık;) birlikte Nice Renkli,Keyifli Gezilere İnşallah...sewgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri