@Samet Horasan btwin hakkinda bilgim hic yok dogrusu. Onu da bi arastir istersen. Ama carraro hem servis hem modelin ozellikleri olarak benim yeni baslayanlara tavsiye edecegim modellerden ilki olacak mtb konusunda.
Model secerken servis agi vb seyllere vites aktaricilarin biraz iyi olmasina kadro garantisine vb onemli bi kac hususa bakiyorum. Bu fiyatlarda model secmek artik cok zor. Zira fiyatlar almis basini gitmis. Yine de delta bisiklette geotech markasinin baslangic seviylerine bak istersen. Baslangic bisikleti tavsiylerine de bak. Takildiklarini yaz istersen.
@Samet Horasan bu konulari bu sayfadan konusmayalim. Konu olaraka bu sayfaya uygun degil. Ozelden yaziniz
Bizde baya ilgi gördük
Ben de fuardan pek memnun değilim aslında çok katılım olmadı.
Sadece 5 firma vardı yoktu.
Delta Bisiklet'in standı çok güzeldi . Gayette başarılı idiler. Tam takım süper çalıştılar.
Ama daha etkin bir katılım beklerdim cılız kaldı açıkcası.
Ben fuarı pek etkileyici bulmadım. güzel bisiklerler vardı fiyatlarda uygunluk yoktu. Genelde fuarların mantığı, yeni modellerin tanıtılması ve ilk modellerin orada örn. 50 100 tl uygun olarak satılması gibi düşünülebilir. en azından yurt dışında böyle. hatta türkiyeye gelen motorsikletlerinde fuarlarında aynı durumlar oluyor.
Birde zenginlik açısından verimli bulmadım. belli başlı modeller vardı. fuar olunca istanbulun bi ucundan diğer ucuna direksiyon sallayıp gittim, (belki bisiklet alırım diye) ama beklentilerimin çok altında kaldı. tek sevindiğim nokta, çocukların parkurda bisikletle dolaşabiliyor olmasıydı
aynen fuar dediğimiz indirim demektir. Ben fotoğraf makinesi fuarına gittiğimde amerika fiyatıyla (kısmene de daha ucuz) satılan objektifler gördüm. iyi gitmemişim diyorum