Scudo Sports

"Avrasya Bisiklet Gezisi" 29 Nisan 2012 / Pazar günü

Gene sanki köprüden geçip savaşa gidiyomuşcasına yazdığınız kahramanca yazınız ve benim belirttiğim konu dışında her bir konuya el atıp beni iğneleme çalışmalarınız için teşekkürler :) Daha önce de yazdım bir daha yazmayacağım ama Kudret abinin yazdığı şu kısım zaten olayı özetliyor " demirel arkadaşım enver iyi bi insandır onu yakınen tanısan öyle olmadığını görürsün evet bazen sert yazar tabiatı öyle doğrudan yanadır ama dürüst bi insandır enver dost geçecem dedi hani dedim geçmeyecektik dedim hiç geçmedim ben dedi onunla orda arkadaşlığımı bitirecektim " Tabi argümanınız kalmadığını bildiğimden .yada sesinizi kesin.bu işin sonu iyi gitmiyor.. gibi laflarınızı zaten bekliyordum.Saygılarr :)

Scudo
@enver avcı

Merhaba Enver Bey,
Aslında bu tarz konulara çok girmek istemiyorum ama yazmış olduğunuz bir cümleyi yadırgadığım için kendimi yazmak zorunda hissettim. İlk protesto konusu açıldığı zaman ben de alınan tutarı yadırgamış ve boykot etmek amacıyla katılmayacağımı belirtmiştim. Bursa'dan bir arkadaşım telefon ile arayarak katılmak istediğini bana ilettiğinde kendisine de durumu anlatmıştım, kendisi de bana bilgilendirme yazısı içerisinde bağış yapılacağı detayını söyleyince açıkcası ben de katıldım. Ben ödediğim tutarı bağış yapılacağı düşüncesiyle verdim, kendileri verirler vermezler günahları boyunlarına. herkesin düşüncesine saygı göstermek lazım, kendi adıma söylemem gerekirse burada yazılan düşüncelerin hiç birini yadırgamıyorum ancak mesajınızın içerisinde geçen " kuzu kuzu " ibaresi hoş olmadığı kanısındayım. Nasıl ki sizler kendi iradenizle bir boykot olayı gerçekleştirdiniz, ben de dahil olmak üzere bizler de kendi irademiz ile gerekli tutarı ödedik ve katıldık. Çocuk denmeyecek yaşlardayız, o kadar yüksek katılımlı bir organizasyonda kontrol yapılamayacağını hepimiz iyi kötü biliyoruz, para ödemeden de geçilebileceğini herkes tahmin ediyordu. Bu kullandığınız ibareyi düzelteceğinizi umut ediyorum.
Behçet

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@M Kerem Demirel

neyse herkez orta noktada buluşur, enver ben geçeceğim deyince onunla orda bozuşup arkadaşlığımı bitirmek olmaz idi enver hiç geçmemiş idi ben çok geçtim tabi neyse önemli değil artık olan oldu, artık geleceğe bakalım ,,,,,,,,,,,,,,ayrıca dernek ile birlikte hareket ettim sonuçta zati 100 kişi bile yoktu bu durumda başkan serbest herkez dedi evet etik olmak ise mesele hiç kimse etik olmamıştır bende dahil ,cömert bey en etik davranarak geçmemiştir son durumda başkanın minibüs ile geçmesi onun tercihi olmuştur kendi takdiri saygı duyarım kendi öz eleştirimide yapayım evet tek başıma kös kös vapura binerek dönecektim yıkılmış bir donkişot gibi ama bari dedim şu bisikleti kapayım ilk 20 ye gireyim dedim ve kazanırsam bisikleti bi garibe veririm dedim finişte hayal kırıklığına uğradım bisiklet verilmedi tabi ,,kumanya yemedim ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,madalya almadım ,,,,,,,,,,,

Bir köprü geçme hikayesiydi hepsi. Olayların geldiği noktalara bakın. Tutarsızlıklar bütünü...
Oysa gazsız, katılanlara tacizsiz ve protesto edenlerin de net ve gediğine uygun taleplerini ilettiği bir hatıra olarak kalsaydı keşke. Tabi keşkelerle hayat yaşanmıyor. Umarım aklı selim her zaman bizimle olur ve davranışlarımızı ve tavırlarımızı emin ve farkındalıkla yaparız.
Böyle büyük laflar ediyor diye umarım gıcık olmazsınız ama içimden geçenler böyle oldu.
Bundan sonraki etkinliklerde birliktelik eksik olmaz umarım...

@behcetatinc

behçet bey selam.evet ne yazıkki bazen yapılan eleştirilere o anki kızgınlıkla sert tepki gösterip çoğunluğun üzerine alınacağı laflar ettiğim oluyor.bende farkındayım.burada vurgulaqmak istediğim belki haddim değil ama diğer katılımcıların sonraki etkinliklerde daha bilinçli olmalarını sağlamaya çalışmaktı.yine de özür dilerim.ama o lafı ısrarla haksız olduğumu söyleyen arkadaş üzerine alabilir..fakat emin olun ki o para yardım kuruluşlarına falan gitmedi.gidecek olsa sözlerini tutup üzerinde forması olan ilk 20 kişiye vaad ettikleri bisikletleri verirlerdi.protesto haberleri çıktığında üst üste önce şu derneğe sonrada bu derneğe yardımda bulunucaz demezlerdi.sadece insanların gözünü açmalarını istiyorum.kuzu kuzu lafı da seslerini kesip oturmasınlar anlamındaydı.yoksa daha zor günler bizi bekliyor...gerçi şu anda da iyi sayılmaz ya,neyse.görüşmek üzere.saygılar...

Geri