Scudo Sports

Avrasya Bisiklet Gezisi / 04 Mayıs 2014 Pazar / www.avrasyabisikletgezisi.com

Hakikaten Tişört rezalet ötesi. Geçen yılki tişörtlere kötü diyorduk bunlar daha berbat. Sanırım bize bunları giydirip yurtdışında İBB işçileri bisiklet turu yaptı diye haber yaptıracaklar :)

• Beğen
Tepkiler: Antares
Scudo
T-shirt gerçekten çok kötüymüş :) fakat renk olarak bisikletime pek uygun olurdu

Suluk zaten Türkiye Turu'nda verilen kullan at tarzı suluklardan.

Üçüncü kullanımdan sonra bakteri yuvası olur.

Geçen yıllarda bu organizasyona ücretli katılan oldu mu? Katılımcıların Kadıköy den Beşiktaş a götürüleceğinden bahsedilmiş ancak o kadar bisikleti ve katılımcıyı belediye otobüslerine bisikletleriyle beraber nasıl sığdıracaklar? Yoksa bisikletler ayrı bir kamyon/kamyonet le mi gelecek? Bilen var mı? Eğer öyle ise vapurla Beşiktaş a geçmek daha mantıklı gibi görünüyor.

Vapur gibi püfür püfür bir seçenek varken zaten otobüsle geçilemez :)

LT28h cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rıdvan SIĞAN
Herkese merhaba.
Kartal taraflarından Kayıtlı-kayıtsız geziye katılacak olan arkadaşlar var mı? Varsa sabah buluşup beraber gitsek. Nasıl olur? Sahilden-Kadıköy'e kadar ısınmış oluruz. :islik:

@Ömer ÇOLAK

Bisikletle Ulasim Platformu da zaten Goztepe parkinda bulusup gidecek Kadikoy'e. Kimseyi bulamazsaniz onlara takilin :)

Yalniz yarin hava yagmurlu uyarisi veriyor. Sabah erkenden yagmur olacak hafif, yaris esnasinda ve geciste yagmur gorunmuyor ama 14'den sonrasi gene yagmurlu ne yazik ki.

Acaba benim desensiz 25' yol lastikleri cok sikinti yaratir mi?

Bir hevesimiz var onun da icine etti yagmur. Benim desensiz 25lik lastiklerle cikmaya gozum yemedi ne yazik ki :(

(link)

+15 kişi bize ekleyin. Biz katılıyoruz.
Yağmur diner elbet, şeker gibi çocuklar olsak da erimeyiz heralde.

:)
Bu etkinlik kaçmaz.

Yağmur yağdığından bizde katılamıyoruz :(

ofya can skıcı , biz kayıt yaptıranlardanız bide

diğer arkadaşların ev ler uzak diye şekerler ya eriyecekler gelmediklerinden bende tek katılmıcam,

yılda 1 oda yağmur ne diyim allahın işi işte

Libadiye'de inanılmaz yağıyor, biz de çıkamamaya karar verdik.

Mesele sadece erimek degil. Yollar kaygan; dikkatli gidilmezse dusmek isten bile degil. Ayrica dikkatli ve yavas kullanim harcayacaginiz eforu da muhtemelen arttiracak.
Bir de sehirimiz koca bir santiyeye donustugunden olusan toz toprak, bisikletlere camur olarak geri donecek ki ekstra bir temizleme cikartacak.

Yazik oldu cok uzuldum :(

bu yagmurda nasil gidilir acaba ertelenmezmi

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben ve arkadaşım da katılamıyoruz maalesef :(

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne zaman köprü geçişi olsa yağmur yağıyor. :confused:

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri