Scudo Sports

Avid Juicy seven 7 aldım..

ErhanYılmaz

Daimi Üye
Tepki
297
arkadaşlar Avid Juicy seven 7 hid disk fren seti aldım..
www.bikeandoutdoor.com Bora ve Murat ustaya çok teşekkürler
kullanan arkadaşların deneyimlerini almak isterim ;) bir-kaç resimlerini koyuyorum..yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
bu malzemeler bir-çok firmada 550-600 ytl idi ben bikeandoutdoor,dan nakit 490ytl ye aldım kendilerine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum
bu arada set komple ağırlığı 887 gr..

Scudo
Henüz disk dahi kullanmıyorum ama Juicy7 için yorum yapmaya gerek yok :)
Hayırlı olsun :)
Bu arada fiyatı yazdığınız için teşekkür ederim:D

• Beğen
Tepkiler: ErhanYılmaz
@punkermanmania

çok saol Erman,ım Canımsın ;) darısı senin başına görüşmek üzere saygılar

Merhaba,
güle güle kullanın, ayrıntılı ağırlık bilgisi için teşekkür ederiz.

hayırlı olsun kullanıp izlenimlerinizi yazarsanız seviniriz. bende avide gecmeyi istiyorumda:)

@Yalçın

ne demek ben teşekkür ederim ;) ben alınan malzemelerimizi bu şekilde ayrıntılı tanıtmamız gerektiğini düşünüyorum..bu sayede diğer alışveriş potansiyeli arkadaşlarımızda daha sağlıklı karar verebilirler saygılar

• Beğen
Tepkiler: kocak04
@ahmett05

teşekkür ederim ;) tabiki kullandıkça izlenimlerimi yazarım umarım istediğin fren setine kavuşursun saygılar..

• Beğen
Tepkiler: ahmett05
Selamlar,
Yeni fren setiniz hayırlı olsun. Sizde bilirsiniz sanırım. İlk montaj sonrası frenleriniz çok çok az tutacaktır. Bu anda insanın acayip morali bozulabiliyor.Fakat güzel bir inişten sonra frenler kendini konuşturmaya başlıyor ;) Zaman içerisinde fren hakkındaki görüşlerinizi ben de bekliyorum. İyi günlerde kullanın...

@bisikletcanavari

teşekkür ederim siz aynı frenlerimi kullanıyorsunuz ?

2 haftadır Avid juicy 5 kullanıyorum.Sramın sitesindeki karşılaştırmaya göre aralarındaki tek fark juicy 7'de pad ayar mesafesi mevcut. Diğer tüm teknik veriler aynı. Fakat frenin başta tutmama olayı tüm disk frenlerin ortak yönüdür ;)

@bisikletcanavari

anlıyorum sizin Avid juicy 5 frenlerinizde hayırlı olsun ;) bakalım kullanıp göreceğiz :) deneyimlerimizi paylaşırız zamanla saygılar

arkadaşlar bugün ersin ve hasan (hanss)arkadaşım ile birlikte frenlerimi taktık kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum
gerçektende performansı çok üst seviyede iyiki bu frenleri almışım diyorum herkeze tavsiye ederim ;) bir-kaç foto koyuyorum iyi seyirler :)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Geri