Scudo Sports

avid juicy 7 alıcam ama?

Yetkin bildiğim bir farklılık yok, en fazla renk vs. (www.sram.com da en azından bir şey söylenmiyor).
Avid, yeni dist. tarafından getirilecek, hem de tüm ürünleri ile beraber. Ancak kesin bir tarih kimse bilmiyor. Tek bildiğimiz geleceği :) Bekliyoruz...

Scudo
Teknolojik bir gelişme yoksa 2007 model almakta bir sakınca yok o zaman,zaten 2-3 ay bekliyemiycem,şu anda bisikletimin jant seti falan yok,bayadır binemiyorum.
halil bir konuda sen varmiştin galiba dt swiss in satışını yapan bi firmanın adresini (yetkili satıcısı)forumda bayadır arama yapıyorum bir türlü o konuyu bulamadım.eğer biliyosan tekrar verebilirmisin internet adresini?

Yetkin DT'nin ürünlerini Kaçkar Bisiklet, Yeşil Bisiklet ve diğer mağazalardan temin edebilirsin.
Dist. firması ise Aslı Bisiklet. Ancak onların öncelikli işi tabi ki toptan vermek. Bu nedenle fiyatlar bayilerden yüksek olabiliyor, benden söylemesi (ki bence doğru olan da bu).

Şimdi bu konuda son şunu sormak istiyorum:)
aslında dt swiss göbek almayı düşünüyodum ama baya pahalıya geliyo xtr 'a göre...
xtr veya xt göbek alıcam,centerlock ve 6 vida olayı okuyorum rotorlarda ,hangisini tercih etmeliyim.juicy 7 'ye yada göbeklere mi demek daha doğru olur bilmiyorum?orjinal rotor hangisi olacak yani ne tercih etmeliyim.xtr rotor mu?yoksa avid in orjinal rotoru var mı?bu konuda da kafam karışık.

avid juicy seven ın orjinal rotoru 6 vidalı ama ben xtr centerlock rotor kullanıyorum ve hiç bir şikayetim yok. avid in centerlock rotorunu görmedim hiç, var mı yok mu bilmiyorum.ama rotorların boyları aynı oldukça bir sorun çıkacağını sanmıyorum.(bende öyle). göbek konusunda da bende xtr göbek kullanıyorum ve memnunum. xtr çok sağlam bir göbek. fiyat açısından da dt ye göre daha iyi.bence xtr

Geri