Arkadaşlar tekrardan konu açmıyım dedim ,burdan bana da yardımcı olursanız sevinirim.Antalya'da olduğum için bisiklet parçalarını canlı inceleyemiyorum,telefon görüşmeleri ve internetten bilgilerle idare ediyorum,internetteki mağazlarında çok ayrıntılı bilgiler vermemesinden dolayı sıkıntı çekiyorum ,bu da ayrı bi konu!
Şimdi ben bisikletime yeni bir jant seti toplamayı ve hidrolik disk frene geçmeyi planlıyorum.
1-örneğin internnette bir mağazada disk fren seti diyo bir markanın ,set derken bunların içine ne giriyo? rotor,fren kolları falan bunun içindemi yoksa ayrımı alınıyo?bir mağazada xt disk fren takımı 210 dolar,diğer bir mağazada 600 küsür ytl,heralde 210 dolar olan yerde fren kolları dahil değil.
yani kafa karıştırıyo bu bilgiler

neyse baya uzun oldu kısaca şunu soruyum;
fren setinde avid jucy 7 mi,shimano xt'mi?....(xt alınca dual kontrol vites ve fren kollarıda olmuş oluyo)
jant setide :xt göbek, DT Swiss XR 4.2veyaDT Swiss X 455 Disc jant,teller dt swiss revo...
nasıl olur arkadaşlar ,yorumlarınızı bekliyorum....
Şunu sormayı unutmuşum ;shimano xt disk fren seti dual kollarıyla 600 ytl rotorlar hariç galiba.peki sadece buna 600 ytl vermektense shimano xt set almak daha mantıklı değilmi içinde herşey var a'dan z'ye...onun fiyatıda 1300 ytl.yanlış mı düşünüyorum?