Avid Juicy 5 Hidrolik Disk Fren

Halil Emre Ozlu

Daimi Üye
Kayıt
22 Eylül 2010
Mesaj
350
Tepki
372
Şehir
Trabzon
Merhaba arkadaşlar;

elimde 1 yıl- 1500km kullanılmış Avid Juicy 5 hidrolik disk fren seti var. Frenleme performansı büyüleyici, asla sorun yok. yağı yeni daha hiç eskimedi. Pedleri omrünün %90'ını koruyor (asfaltta kullanıldı). ped yüksekliğini belirtmek için makro çekim de yaptım zaten. her şey açık ve net...

sonuçta bakım gerektirmeden 2 yıldan uzun gidecek bir set bu. bir iki defa düşmeden kaynaklanan çizikler var fakat; o kadarı her frende oluyor malum... Kaliperler taş gibi, kolları sapasağlam. 2şer vida ve bol miktarda spacer gonderiyorum (resimde gozüktüğü gibi); her kadroya, amortisore rahatlıkla uyar bu spacerler sayesinde...

maalesef adaptorleri ve diskleri yok. fakat fiyatının makul olması bunu kapatacaktır diye düşünüyorum ;)tamamen sapasağlam avid frenler için harika bir fiyat: 130 lira. kargo alıcıya ait.

takasa açık değilim, işin aslı performansı harika bu fren için fiyat indirimi de düşünmüyorum. lütfen pazarlığın dozunu kaçırmayalım.

Frenler paketlendi, kaliperler arasına ozel tampon yaptım kargoda sıkışmasın diye. kargo, hemen odeme günü yapılacaktır.

iletişim için: 0532 527 72 55

Resimler:


(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
 
Scudo