Scudo Sports

Avid Juicy 3 de yardım

E-mr-E

Daimi Üye
Tepki
135
İsim
EMRE
Bisiklet
Scott
Avid Juicy 3 almayı düşünüyorum. Almadan bilgilerinizi almak isdedim daha önce mekanik sıhımanonunn diskini kulanıyordumm Avid Juicy 3 kullanan varmı önerirmisinniz

Scudo
ben 2 senedir juicy 3 kullanıyorum. street sürüşü yapmama ragmen tutuşu çok iyi. yakın zaman içinde değiştiriceğim fakat. ama bu değişimin nedeni kesinlikle yetersiz geldiğinden değil daha iyi bir fren istediğim için.

bence biraz daha bekleyin avid 5 alın derim...

Juicy 3 kullanıyorum bana gayet yetiyor şimdilik ancak şu an alacak olsam juicy 7 gibi ayar imkanı olan bir fren seti alırdım gerçi elixir serisi çıktı ama.

Avid bu sene Juicy serisi yerine elixir serisini piyasaya koydu.
Juicy 3 yerine size avid elixir r'ı öneririm.Hem yeni sistem hemde Juicy 3 ile arasındaki fiyat farkının az olması bu nedenle size avid elixir r öneririm...

ben de 3 kullanıyorum.bence alma.alacaksan direk 7 den basla alternatifleri degerlendirmeye.

ha bunu neye gore soyledim.arkadasımda 7 var bir diger arkadasta xt var bunları kullandım.. avid 3 bunlardan sonra cok yetersiz geliyor . avid 3 e gore cok belirgin piston sıkıstırma gucleri var..ve ayar hava alma kolaylıgı acısından kotu avid 3..ama avid 7 sahane fazlasıyla tatminkar..

Geri