4 pistonulu bir FR/DH freni.
Ancak ne kadar gerekli sorusu tam bir muamma. Üreticilerin büyük çoğunluğu üst model FR bisikletlerinde Juicy Seven kullanıp üzerine 203/180 rotorlar takıyorlar. Canavar gibi oluyor.
Code bence safi bir DH freni ve senin tarzını bildiğim kadarıyla Koray, sana gereksiz (bence). Ancak bir çoğumuzun hali hazırda yaptığı gibi heves ettiğin için alıp kullanabilirsin, ben malzemenin çoğu zaman kişiyi motive ettiğine inanırım.
Kendimden örnek veriyim, her zaman amortisörüm beni motive etmiştir, Alican'dan örnek veriyim motivasyonunun büyük kısmını kullandığı dış lastikler oluşturuyor, Çağrı'yı hafiflik motive ediyor vs vs
Evet halil abi dediğin doğru parçalar insanı motive ediyor.Ben chase'ye bindiğimde çok daha iyi performans gösterdim.Avid Code leri alınca performans artıcak (değiştirmemin bi nedeni daha mekanik disk frenlerden bıktım hidrolik hiç kullanmadığım için hidrolik almak istiyorum )
Avid Code'u High Octane'a takmayanlar var güçlü diye ne yapacaksın Chase'de üstelik...
Ve hiç hidrolik kullanmamışken...
Bak aklında bulunsun...En pahalıyada en iyi senin sürüşünü etkilemez...En fazla antreman ve düşüş sürüşünü ileri götürür...
Kron XC 1000 ile öğrenen Memo'ya bak mesela
---------------------------------------------
Bu arada dış lastik = Motivasyon... konusuna ek...Kaskım ve eldivenim olunca iyice rahatlıyorum
Pek değil...
İhtiyacının olmadığı fren gücüne fazladan para verirsin, extra ağırlık taşırsın ve uzun dnemde masrafı saçma olur...Örneğin rotorları ve balataları bulunamayabiliyor Türkiye'de...