Vodafone'dan avea'ya geçmiştim, hat taşıma işlemi 2 gün sürdü. İnternet hızı bölgeden bölgeye değişiyor ama genel olarak vodafone'dan iyi olduğunu söyleyebilirim en azından 3g açılıyor
benim tarifede 500dk heryöne + 4gb internet var, kısa mesaj yok..
şimdi ben arada sırada kısa mesaj atsam elbette farklı bi fatura gelir
ama internetten gönderiyorum alıyorum herşeyi, kısa mesaj hiç kullanmıyorum, fatura aynen sabit geliyor..
acaba sana ayrılan kotanın dışına çıktığın için mi farklı birşeyler oluyor, durup dururken sana özel bir uygulama yapacaklarını sanmıyorum
kotam 6 gb 30 lira.
aşınca her 1 gb ye 5 lira
10 gb olunca sınır duruyor. yani max 50 lira.
50 lira olduktan sonra net kesiliyo.
ama nedense 64 lira geldi bu ay.
Bence pişman olmazsınız, aycell zamanından beri beni pişman etmedi. (Diğer 2 operatörü de kullanmış ve hala tcell-avea kullanan biri olarak vodafone asla kullanmam diyebiliyorum)
yıllar önce ave hattımla müşteri hizmetlerinden ne zaman işlem yapmaya kalksam ''hat üzerinize kayıtlı değil'' dediler her seferinde para harcayarak üzerime aldım. bunun tekrarlarınan midem bulandı o zaman kapattım.
sonra geçtiğimiz aylarda yeniden avea aldım. uygun gibi görülen bir tarife. sabit olması gereken hatta 60 lt geldi iki ay üst üste. neymiş internete girmiş telefon. iyide anlaşmaya göre sadece konuşma ve sms almıştım ben ?
bir takım teknik ama ikna edici olmayan açıklamalarından sonra tekrar kapattım hattı.
bir daha da avea ya geçmeyi düşünmüyorum
Bende 2.5 sene JET kullandım....3G logosu Antalya ve Ataşehir'de bile yanmadı...Konvansiyonel şebekeden nete devam ettiriyorlar...1 Yıl önce VINN aldım...En az 5 basar....
Eyüpte oturuyorum yaklaşık 5-6 sene önce avea'ya geçtim tarifem önce standarttı internetsiz sadece konuşma.. sonra iphone aldım 2 sene 250+250 heryöne arama sms 4g internet tarifesiyle ayda 100 tl.. sonra kontrat bitti süper ikili 500 her yöne 4gb net 40 tl. birkaç aydır kamu mega tarifesindeyim 1000+1000 arama sms 4gb net 27 tl.. Ben internetinden memnunum ayrıca çekim kalitesi de çok güzel bu nerede yaşadığınıza bağlı.. Adam tatile gidiyor köye yılda 15 gün, çekmiyor diye türkcell kullanıyor, bu tarifelerin ücretinin iki katı ödüyor anlamakta güçlük çekiyorum Her neyse tarifemden ve operatörden memnunum.. söylediklerinden 1 tl fazla ödemedim (telsiz kullanım bedeli vs gibi) değiştirmeyi de düşünmüyorum.. Ancak virgin mobile piyasa araştırması yapıyormuş eğer Türkiyeye girerse bu durum işimize yarayacaktır.. Şu interneti damla damla veriyorlar ya, sanki bir sermaye harcıyorlar.. Fırıncı ekmek yapar una yağa vs para verir bir girdisi vardır.. Bunlarda böyle değil yatırım yapıyor önce sonra çalışanlar vs standart giderler yani şu internet kotlarını bir yerden alıp da yada internet denen şeyin hammaddesi mi var da bir maliyeti var 4 yerine yap 50 gb kardeşim buna ayar oluyorum ben de.. 50 gb yapsa ne zararı olacak bunu bana birileri açıklayabilir mi?
edit: kamu mega tarifesinde birkaç arkadaş daha var geçen 4gb neti bitmiş 1gb almak istemiş vodofoneda filan yanlış bilmiyorsam 1gb 15 tl mi ne, arkadaş 1gb ne kadardı 10 muydu diye sorunca sen kamudasın abi 4gb 17 var demiş ok o halde 4gb verin demiş bir bakın kamu harici bile olsa 4gb net paket hangi operatörde ne kadar.. Şu türkcell 100mb internet diye tarifeye koyuyor ayıp yahu ayıp vallahi! az kazıklanmadık bunlara yıllardır..