videoya işyerinden bakamadım ama eve gidince bakıcam, eminim ki güzeldir...
Turlara da gelmek istiyorum fakat henüz bisikletimi kurduramadım. Avcılarda sedona yetkili servisi veya güvenilir kurulum yapabilecek birini önerebilir misiniz?
Merhaba, ben siteye yeni üye oldum uzun zamandır ingilteredeydim ve bisiklete iyice alıştım. Avcılarda kalıyorum ve bisiklet hakkında daha iyi bilgi almak için foruma üye oldum teşekkürle.
Merhaba Avcılarda Grup olarak Çarşamba ve Haftasonu programı olmak üzere genelde tur yapıyoruz. Sizide aramızda görmek isteriz. Ayrıca face üzerinden avcılar bisiklet kulübü safyasından tur duyuruların ve geçmiş turlarımıza ait görüntülere ulaşabilirsiniz.
gruptan birkac arkadas o cevreden bende yakın sayılırım pazar günleri ve carsamba aksamları turlarımız oluyor forumdan ve facebook (avcılar bisiklet kulübü) sayfamızdan takıp edebılırsın beraber pedallamak bizede keyıf katıcaktır..
profesyonel değilim ama bisiklet ile gezmeyi seviyorum güvenlik ve giyim ekipmanı olarak sıfırım diyebilirim kask hiç denemedim belki de hala çocukluk hevesim ve cahilliğimin getirdiği cesaret olabilir... turlara katılmak isterim ama düzenleyen kişiler bu durumdan rahatsız olabilir diye de çekinmekteyim. eksikler giderilir tabiki..saçlarım uzun ve çözümü buff ile gideriyorum şuanlık... şimdilik avcılar sahil çevresi ve kampüs havalar iyi oldukça mekanım olacaktır benzer gezintiler yapan bisiklet severlerle tanışmak isterim ayrıca bisikletimi yeni aldım 28 gün sonra ilk bakım için Bike and outdoor Beşiktaş mağazasına avcılardan gitmeyi planlıyorum.. ve herkese kazasız belasız günler diliyorum