Scudo Sports

Avcılar

avcılar ve çevresi pedallayan arkadaslar hafta sonlari sahil turları ve gezilerde bir arada pedallamak amacyla bu pazar saat 10da avcılar deniz otobusu iskelesnde tum bisiklet sever arkadslari tanisma toplantımza bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Üstünal
Scudo
@özmen tetik

Hava durumuna göre gelmeye çalışacağım.Çağrı için gezi tur penceresine duyuru yazarsan katılım artabilir:)

• Beğen
Tepkiler: özmen tetik
@semih59

uyarınız icin tesekur ederım. umarım bi aksilik olmaz ve katılım yüksek olur...

• Beğen
Tepkiler: semih59
@Lütfü İlgün
hafta sonu acıkogretim sınavları var tur olmayabilir ancak musaıt olan arkadslar düzenleyebilir...

• Beğen
Tepkiler: aziz azizi
Selamlar
Vallahi süpersiniz Fotoğraflara özenerek baktım Hep gitmek istediğim yol fakat biraz tehlikeli sanırım o yanyol (yanılıyor muyum?)

Ben de Bisikletimi bugün aldım kısmetse çarşamba(yarın) teslim alıcam.
Umarım sizinle gün gelir karşılaşırız (Avcılar Parsellerdeyim)

@Caner Can Pehlivan

selamlar bende firuzkoydenm yakınız yanı :)) ewet dedgin gbi yanyol biraz tehlıkelı ozellıkle esenyurt minibuslerı o yoldaysa :) ama o yola grmek zorunda degiliz sahıl tatafındanda gecıs war biz ogun uzatmayalım ıstedık kısmet olursa aramızda senise gormekten mutluluk duyarız turlarımızı forumdan ve facebook uzerınden avcilar bisiklet kulubu olarak takıp edebilirsın...

@Caner Can Pehlivan

bu arada yeni bisikletınle kazasız bol keyıflı pedallar dilerım :)

@özmen tetik

Bisikletime birazcık alıştıktan sonra neden olmasın? 12 Yıldır Pedala Basmıyorum :) Elbette ben de sizinle turlamaktan keyif alırım... :)

@özmen tetik

Teşekkür ederim :)

@Caner Can Pehlivan

Hoşgeldin , yeni bisikletini hayırlı günlerde kullanman dileğiyle.
Avcılardaki sayımız artıyor :)

10 nisan Pazar Bakırköy sahil turu
Buluşma yeri:Avcılar deniz iskelesi
Saat:09.30
Güzergah:avcılar sahilden k.çekmece florya ibb sahilinden çınar otel sahilinden ataköy sahil yolundan bakırköy sahil
Dönüş aynı k.çekmece yan yoldan avcılar rampa sından evlere
Kişinin kendi güvenliği açısından kask ve eldivenlerimizi takıyoruz
Gezi performans turu değildir grup disiiplini içinde arkada bisikletçi kalmayacak şekilde gezilecektir.Yakın çevredeki bisiklet severler katılabilir.Avcılar bisiklet kulubu

10 nisan turumuzu yaptık turkuaz grp da bize katıldı hep beraber güzel tur oldu:)

Geri