Scudo Sports

Avcılar

Scudo
@Şuayip

selam
bizim çekmeceliler burayadan bize katılabilirsin ayrıca b.çekmece beylikdüzü gurubunada katılabilirsin biraz araştırırsan o gurubu bulabilirsin yada bize gelirsin
bisikletle ilgin nedir????
cevabını bana lütfen k.çekmeceliler burayada yaz
teşekkürler...

bisiklete binmeyi seviyorum hergünde enaz 5 6 km biniyorum okuldan dolayı bir gruba katılamamıştım. İnşallah ileriki günlerde turlara katılırız. bisikleti aldığımda sarıyer-beşiktaş k.çekmece-esenyurt arası gitmiştim onun dışında uzun mesafe yapmadım.ama yapmayı çok istiyorum

arkadaşlar bende avcılarda oturanları arıyordum bu hafta içi toplanmaya ne dersiniz

daha kötülerinemi ihtiyacın var Şuayip
ozaman sen B.Çekmece-Beylükdüzü ekibine katıl diyeceğim o arkadaşlar bana gücenecek sen ne yap biliyomusun bizim yarın akşam bir toplantımız olacak gel katıl kafana yatarsa bize gelirsin yatmazsa başka guruplara bakarsın
ama galiba bence sen kendi gurubunu oluşturmaya çalışıyorsun eğer öyle yaparsan sana başarılar dilerim....

hay allah beni yanlis anladınız abi benim grup toplama gibi bir niyetim yok olamazda zaten sizin toplantiniz yarın saat kaçta nerede

bn avcılar denizköşklerdeym ama dha yeni başladm bisiklet shortm bile yok o HAlde avcılardan fatihe gittim tabi dier gün artık ouramıodm ama deydi :D

Bende deniköşklerdeyim.Akşamları çıkıyosan tura falan görüşürüz.

bakın yerel ve bölgesel bisiklet guruplarında küçükçekmece bisiklet gurubu var oradan takip edebilirsiniz..

ben de varım avcılar dan avcılar cihangir de oturuyorum daha önce uzun yol aldım avcılardan k.çekmece ikitelli vb gibi yerlere yol almıstım simdide sizi gördüm ve yeniyim daha simdi üye oldum o yüzden katılmak istedim bisikletim shamino 18 vites modifiyelidir ama sitede shamino yok üye olurken eklerseniz sevinirim inş sizlerle turlara katılmak isterim okumuyorum hep evdeyim bisiklet sürüyorum inş kırmazsınız.

Geri