Scudo Sports

Avcılar

Selam arkadaslar az kaldı kaza gecirdim 1 ay a kadar iyilesicegim buyuklerimizin onderliginde 20 ile 40 km yolculuk planların da yol alıcagım avcılarlıyım ;aktif hale gecmek lazım :D

• Beğen
Tepkiler: brksyhn
Scudo
avcılardayim ve bazi arkadaslarla (beylikduzu dahil) geziyoruz

@aziz
k.çekmecede oturuyorum.hangi zamanlar çıkıyosun.haberleşelim

@bisikletle

bende k.çekmecedeyim arkadaşlar bende takılabilirim size

HAFTAYA AVCILARA TASINICAM istanbul europe team ın dagılması sonucu bmx ı bıraktım ama avcılarda surmek ısteyen arkdaslarla surebılırım ısterlerse avcılar we cevresınde surebılıcek arkdaslara msn adresımı werıyorum....
adım berkın bu arada....

berkinbostan@hotmail.com

pro street bmx by CFB

Hepinize selamlar, ben İstanbul-Avcılar'dan Dalyan Öner. 35 yaşında 3 çocuk babasıyım, İski'de Teknisyen olarak çalışıyorum. ikiteker sevdası haliyle beni buraya getirdi. Şu anda kullandığım Merida yol bisikleti. Mümkün olduğunca aktivitelere katılmak isterim.

@dalyan öner

selam sayın mühendis bey yol bisikletiniz varsa yapmanız gereken şu bana takılacaksınız bizim avrupa yol bisikleti adında bir gurubumuz var düzenli ve düzensiz antremanlarımız oluyor
performans durumunuzu bilmediğim için şimdilik bişey diyemem
birde beylikdüzü pedal severler gurubu var kurucusu Elmas hanımdır fakat kendisi bu forumda yazmaz başka foruma takılıyor fakat sayfası var takip edebilirsiniz mesela bu akşam kumburgaz turu vardı
pazar günü büyükada turu var o gurup biraz daha gezi ağırlıklı ben oraya sevdiğim arkadaşlar olduğu için takılıyorum
yol bisikleti gurubuyla antremana çıkmak isterseniz cumartesi beşiktaş otobüs durağından tur başlayacak sayfanın yeri en başta tanışma varya istanbul avrupa da orada bulup takip edebilirsiniz ben sizinle ilgilenirim diğer arkadaşlar biraz soğuktur bende k.çekmecede oturuyorum görüşürüz hayırlı olsun....

selam aytekin bey..pazar günü bende büyükada turuna katılmak isterim.bana yardımcı olurmusunuz?nerede ve nezaman bulunmam ve kimle kontak kurmam konusunda..teşekkür ederim şimdiden.

@funda7

size özelden mesaj attım cep numaramı buaradada veriyorum
diğer arkadaşlar uyumuş olabilirler bu yüzden beni arayınız lütfen 0533 371 93 05

• Beğen
Tepkiler: funda7
aytekin erzan bende avcılarda oturuyorum bi tur ayarlasan örneğin k.çekmeceden beylikdüzüne felan çok güzel olur ilk turuma kaılmıs olurum.ayarlayabilirmisin???

arkadaslar katılımcı sayısı 5 ten fazla olursa
23 mayıs ta bitur veya gezi düzenleyelim

Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz. İÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nde bisiklet kulubü kurulmak üzere

Geri